Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
pomoc, jak mám vyčistit zeď od pastelek? Malá mi pokreslila zeď v obýváku zatímco jsem byla na wc a já jsem na mrtvici
Ivulka
Ivulko, sežmoulej chlebovou střídku a tím zeď vygumuj. My jsme takhle jednou gumovali celou školní třídu
a fungovalo to.
Radka
kamarádka mi říkala, že se v Obi prodává speciální guma na zeď. Tak to můžeš zkusit. Já už měla od pastelek celou plovoucí podlahu v kuchyni. Naštěstí to šlo dolů snadno.
Fixama si náš mladej (3r.) vyzdobil zdi pokojíčku 3 dny po čerstvém vymalování
Včetně sebe
Ale je to jeho pokojíček, takže zdi jsme nechali tak ![]()
Verča
TAk muj syncek to jeste zdokonalil
Jelikoz fixy, pastelky i pera mame pod zamkem,
vzal si hlinikovou lzici a naberacku a pomaloval zed nima............takze bacha i na to..........ja budu asi malovat, je to machule jak prase!!!!!
Možná to půjde i normální gumou z papírnictví (ne barevnou), šli mi takhle smazat čáry od modrých svíček ![]()
áááá děti se nudí:o))) náš Michal dnes počmáral kus sedačky - hnědou pastelkou… príma:o) Vanish to spraví, ale ještě se mi nechtělo… máme to ale malíře
Tak nám Tomík ojel zdi v síni i v obýváku obyčejnou tužkou, zato vydatně
Chvilku jsme přemýšleli, co s tím, ale nakonec jsme výzdobu nechali tak…počkáme, až odroste i Ondrášek, pak to všechno seškrábem a vymalujem
V pokojíku u Tomíka hraje zeď všemi barvami, převládají malůvky fixama, pomaloval i postel…no ale tam to už tím tuplem nemá cenu řešit ![]()