Botky- Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
3.7.05 15:56

Botky- Brno

Ahoj, prosím o radu… Máte nějaký osvědčený obchůdek, kam chodíte kupovat dětem botky? Malej začíná popcházet, tak bych potřebovala capáčky, popřípadě sandálky a vůbec nevím, kam jít. Přijde mi nemyslitelné s malým oblítat 106 obchodů. Ještě… co za ty první botky jste pořídily? Když jsem se jen tak předběžně dívala, žádné úplně vyhovující se mi objevit nepodařilo. Většinou měly dost tvrdou podrážku.
Díky moc za rady.
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
3.7.05 20:17

Ahoj,když sháníš první botky,tak to bude asi dost malý číslo.Jediný obchody kde mají menší jak 23 jsou Humanic a Baťa.V Baťovi je ale výběr nulovej.Malej má 22 a nakupujem jen v humanicu.Mají tam super botky,jsem ráda když koupím tak za 400,– nebo 500,– jinak jsou ceny šílený.
Náš malej začal chodit loni v létě a to jsem mu koupila jen kotníkový papučky,protože venku býval na 98% v kočárku.Na podzim jsem pak koupila kotníčkový v La Halle,ale to už končí a navíc ty boty tam nic moc výdrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.7.05 20:55

Ahoj.
Botky jsem koupila u Batě a jsem moc spokojená. Jsou krásný a navíc vyhovují všem základním požadavkům na první botičky. Cena 500 Kč. Bohužel už je má malej dost ochozené a zabarvené od trávy a navíc mu už začínají být tak tak. Pro příští půjdu buď k Baťovi a nebo mi kamoška radila prodejnu dětské obuvi na Ponávce. Je to z druhé strany od Koliště jak je nemocnice. Tak tam se půjdu taky podívat. Tam jsou prý i dobré ceny tak uvidím. Doporučuju ale koupit botičky až bude prcek opravdu i venku sám chodit nebo popocházet. Nožička mu ještě může hodně vyrůst a pak bys vyhodila zbytečně peníze za boty, který mu budou malý. Na chození doma se názory různí. Někteří lékaři doporučují jen ponožky s protiskluzem a nekdo papučky. Rozhodně ale až dítě po většinu času chodí. Při lezení se mu v těch botičkách ty nožičky vyvrací. My chodíme doma v ponožkách a venku samozřejmě v botičkách..

Ať dobře vybereš.

CIBULKA+ ŠIMONEK 11m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.7.05 08:19

My jsme koupili malému sandálky s pevnou patou,na suchý zip v Olympii,v prodejně Deichmann(poradila mi to kámoška,která tam taky nakupuje botičky pro děťi).Stály 299Kč.Velikosti tam měli mám dojem od č.19 a když jsme tam byli my,tak měli i velký výběr.Malý je v nich spokojený,vypadá to,že se mu v nich dobře chodí.Deichmann je teď otevřený i ve Vaňkovce.
Katka+Honzík(13.měs.) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.7.05 09:22

Jen k tomu co tu uz proběhlo Diechmann je taky v Careffouru v Kr. poli. Jinak od nich mame taky 2 botky (tenisky a sandálky) a jsme spokojení. Dcerka je tada už větší, ale vím že tam mají i výběr na menší mimča. Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure