Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, máte někdo zkušenost s botkama D.D.Step?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zrovna tyhle se mi líbí
Díky
Ahoj, my je máme.. (trošku jiné - béžovo-hnědé)Kupovali jsme je malýmu na jaře. Jsme spokojení, jediné co mi vadí je váha - zkrátka mi přijdou těžší. My teď kupujeme většinou Superfit.. Nejdůležitější je jak padnou.
Koupili jsme před týdnem zimní boty téhle značky u nás v lékárně tak jsem zvědavá jak vydrží. Zatím mi přijdou fajn.
@Taciras Máme je a spokojenost, jsou dost široké i hodně ohebné (bacha, ne úplně všechny typy). Ad vlhké ponožky, ano, občas je děti mají, ale jednak jsem lempl na ipregraci a druhak nikdy nevím, zda si tam zrovna nenabraly vrchem, neb mi občas chodí s mokrýma ponožkama i když mají holiny.
Mám zkušenost zatím jen u ani né dvouleté dcery, takže s nimi zase tak nenachodí, ale zatím spokojenost. Určitě jsou kožené, jsou bez membrány, ale asi záleží na typu, je jich víc, tak možná nějaké mají to nevím. Nožky vyloženě mokré neměla, ale někdy je mívá upocené, možná je to tou kůží
, široké jsou myslím dost. Ty menší jsou hooodně ohebné a podrážka je celkem tenká, jsem zvyklá na tlustší. Mají vyndávací stélku. Jinak, jak jsem psala dceři vyhovují, když jsem je chtěla vzít 5 letému synovi, tak tomu nějak na nohu nepasovali. Myslím, že velikost měl dobrou, ale nějak se mu vyzouvali a neseděli, takže jemu jsem koupila boty Fare, co bereme už po několikáté ten stejný typ. Asi to chce prostě vyzkoušet a kdyžtak obětovat to poštovné a když nesedí, tak vrátit.
@Taciras Syn má 24, v téhle velikosti je ta podrážka hodně ohebná. Jsou kožené, ale lze naimpregnovat. Jen to moje dítě se sloní tlapou by klidně sneslo asi ještě o kus širší. Jsou o chlup širší než Fare a Protetika.
Jestli je pořídíš, dej pak prosím vědět, jak jsou na tom se šířkou ve srovnání s vikingy a primigy - na tyhle značky jsem v našem obchodě nenarazila, tak ať se nepídím zbytečně.
@Taciras Ahoj kupovala jsem je synovi na jaře minulí rok cena 699,–. Jsou kožené, kotníčkové pro širší nožku a musím říct že v nich syn prochodil jaro, léto a celý podzim a neměla jsem problém s tím, že by se mu noha potila popř. mu boty promokaly. U nás spokojenost. Mám je skované a vypadají pořád jako nové. ![]()
@Taciras Dík za info. My máme takové ještě designově dost batolecí. Po těch Viking se tedy nebudu zatím zbytečně pídit, když DD step vypadá širší.
Prosím nemáte nikdo tyto botky d.d.step? Jsou krásně široké, ale potřebuji vědět, zda jsou ohebné. Paní, od které bych je chtěla koupit, je na dovolené. Potřebovala bych případně hledat dál. Jedná se o vel. 26 a označení 010-51d.
@Adinka_2012 píše:
Prosím nemáte nikdo tyto botky d.d.step? Jsou krásně široké, ale potřebuji vědět, zda jsou ohebné. Paní, od které bych je chtěla koupit, je na dovolené. Potřebovala bych případně hledat dál. Jedná se o vel. 26 a označení 010-51d.
Konkrétně tyhle jsme neměli, ale máme velice podobné, které mají (nebo alespoň podle fotky se zdá) stejnou podrážku a ta je tedy opravdu krásně ohebná. Já jsem s touto značkou spokojená - jsou to první boty, které jsou na synovu nohu dostatečně široké a zároveň ohebné, takže jiné už nekupuji. Máme od nich druhé a oboje zatím naprosto vydržely. Teď jsme od nich koupili zimní, tak uvidíme, jak dopadnou.
Nekoupila už bych pegres (na obou botách uvnitř slezla na patě kůže) ani Hilby (podrážka se sedřela po dvou dnech chození!)
@KáčatáČa
děkuji, uvidím, jak napíše prodejce…jinak já si na pegres a hilby nemůžu stěžovat, nám vydržely.
Já jsem chtěla naší přckošce koupit batolecí DD Step, co má kluk, jen ve velikosti 19. No narazili jsme, neb na šířku sice dobrý, ale ty suchý zipy jí jsou krátký přes nárt.
Pořídit boty na kluka není jednoduchý, ale u ní to bude asi hard-core. Zvlášť, jestli začne časem toužit po nějakých pásečkových k šatičkám.
Nakonec jsme jí museli vzít protetiku pro první krůčky, do ničeho jiného se nevlezla nebo to nebylo ohebný.
Prosím, nemáte zkušenosti se zimními 023 (hnědé) a 040 (modré), vel. 26? Posílám i obrázek. Je to letošní kolekce.
Ahojky ![]()
váhám jestli letos koupit osvědčené pegres ( docela tuhá podrážka, nepromoknou!!!) nebo zkusit D. D step(ohebná podrážka, promokavost???)
Pán v obchodě D. D stepy moc vychvaloval, že jsou skvělé a mají voděodolnou membránu
nevím nevím.
Máte někdo zkušenost jak je to s nimi v mokrém sněhu, blátě?
@j.a.n.i1 píše:
@Taciras Máme je a spokojenost, jsou dost široké i hodně ohebné (bacha, ne úplně všechny typy). Ad vlhké ponožky, ano, občas je děti mají, ale jednak jsem lempl na ipregraci a druhak nikdy nevím, zda si tam zrovna nenabraly vrchem, neb mi občas chodí s mokrýma ponožkama i když mají holiny.
Prosím o informaci, zda se někomu stává, že děti naberou vrchem kvůli tomu, že jazyk není na boku spojený s botou. Nemyslím situace, kdy dítě vleze do kaluže po kolena, ale běžnou kaluž, břečku… Jinak se mi botičky moc líbí, ale ten jazyk mne trochu odrazuje ![]()