Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky!
Teď jsem si všimla letáku z Lidlu, je tam od 22.9. nabídka dětského oblečení a bot. Má tady některá maminka (teda spíš její ratolest) zkušenost s botami zn. LUPILU? ![]()
Díky moc za odpovědi. ![]()
pampalin píše:
Ahojky!
Teď jsem si všimla letáku z Lidlu, je tam od 22.9. nabídka dětského oblečení a bot. Má tady některá maminka (teda spíš její ratolest) zkušenost s botami zn. LUPILU?
Díky moc za odpovědi.
ja mam s oblecenim zn LUPILU a nic moc, boty bych takhle v obchodaku fakt nekupovala
Ahojky!
Tak mně oblečení docela vyhovuje, ale botičky jsme právě ještě neměli. Díky za radu.
Oblečení mi naprosto vyhovuje, boty nevím ![]()
To jsem zase jednou pomohla
![]()
Miluju Lidl a lupilu ,ted jsem vybojovala/fakt,vybojovala/ holkam nepromokave kalhoty a ted se na ctvrtek uz chystam na ty boty,uz jsme boty od nich meli a nejsou spatne
A za tu cenu-to snad i MADE IN VIETNAM jsou drazsi a rozhodne ne tak dobre tvarovane uvnitr ![]()
Oblečení mám a je super, mám několik věcí od tama.
Jelikož budeme kupovat první zimní boty (dcera má rok), tak půjdu radši do nějakých kvalitnějších. Boty bych tam asi nekoupila. ![]()
S oblečením jsem byla spokojená, jen je problém ho koupit. Bývá hned rozebrané nebo zůstane pár kousků, které jsou pro mé děti nevhodné.
Boty jsem nekupovala. Investuji raději do osvědčených značek.
Taky jsem s oblečením té značky hodně spokojená, ty botky se mi líbí, pořád o nich přemýšlím. Asi se rozhodnu až je uvidím na živo, ohmatám a tak. Možná budou dobré.
Měla jsem z Lidlu pro malou 3 bodyčka a u všech se mi vyrvaly patenty, takže už nikdy více. Jestli mají boty ve stejné kvalitě jako ty bodyčka, tak bych je nekupovala. Ale třeba jsem jen narazila na závadný kus, chce to asi vyzkoušet a uvidíš.
RyBANA píše:
Oblečení mi naprosto vyhovuje, boty nevím
To jsem zase jednou pomohla![]()
V pohodě ![]()
V Lidlu už jsem taky koupila hromadu oblečení, ale vždycky je to hned přebrané a zbydou jenom ty malá čísla. Boty bych spíš koupila ve specializované prodejně.
já tam ráda kupuju oblečení na malou, jsem s tím hodně spokojená, naposledy nepromokavou bundu a gatě, ale to chodíme hned ráno, aby jsme si vybrali a teď o botkách uvažuju taky ![]()
Ve čtvrtek tam naklušu. Oblečení mi vyhovuje, zatím jsem s ním neměla žádný problém, boty okouknu a uvidím. Určitě bych neměla nic proti tomu, že jsou z Lidlu, nebo značky Lupilu.
Dajdula píše:
Ve čtvrtek tam naklušu. Oblečení mi vyhovuje, zatím jsem s ním neměla žádný problém, boty okouknu a uvidím. Určitě bych neměla nic proti tomu, že jsou z Lidlu, nebo značky Lupilu.
To já taky ne, ale malý teď teprve začal pořádně chodit, je mu 12,5 měsíce, tak nevím, jestli radši nekoupit nějakou značku. Ale zas tolik peněz nemám, abych dala prckovi za boty litr. Budu muset nejspíš našetřit.