Levné ale kvalitní prodejny dětských botiček

71
12.9.11 19:53

levné ale kvalitní prodejny dětských botiček

Mám doma 17 měsíční ho syna který má na svůj věk už poměrně velkou nožičku..doposud jsme koupili max.1 botičky na ven.zbytek, i když se to nemá odnosil po jiném ne mojím mrněti(botičky ale byli zachovalé a v dobrém stavu).nyní máme číslo už tak 23-24..tak bych se chtěla zeptat na tipy levných ale kvalitní prodejen dětských botiček a na co se při koupi zaměřit.samozřejmě chápu že v dnešní době levné prodejny neexistují ale přesto věřím že vy zkušenější maminky už víte co a jak na trhu a poradíte mi:).chtěla bych botičky na suchý zip nadkotníkové proti chladu a mokru aby se dali nosit i na podzim i v zimě ve městě lehce i do sněhu a njlépe aby mi vydrželi alespon do jara..něco jako kvalitní pohorky ale na suchý zip:)..a ještě mi prosím poradte číslo tak aby mi botičky na jednu sezonu vydrželi..děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
12.9.11 19:59

Ahoj, tak taky záleží odkud jsi. Já teda zatim na levnou obuv nenarazila, pokaždý jsem dala za boty i za sandálky 7 stovek! :cert: Ale v obuvi mi vždy dobře poradili a i číslo dobře vybrali, takže až na ty ceny jsem s tou prodejnou spokojená. Hodně lidí si chválilo Deichmanna, ale tam jsem pokaždý pohořela jak papír a na dítko žádné botičky nesehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.11 20:01

No co město to jinej krám :nevim: třeba u nás v Ústí je jeden bezva krámek se starší babčou a tam maji tak z 90% jen české botky a hlavně na děti. Je to jedinej obchod u nás kde prodávaji obuv zn PEGRES a ty prckovi náramě sedí a hlavně nejsou předražený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
12.9.11 20:13

Já kupuji značku Peddy

třeba tyto nevypadají špatně…má je na akci koukám

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
12.9.11 20:19

taky berem Pegres a spokojenost… ale docela pochybuju, že když je koupíš teď tak ti vydrží až do jara. Já i u skoro 3 leté dcerky když koupím boty na jaře tak do podzimu nevydrží a zas kupovat botu o víc jak 1,5cm než je nožička není dobré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.9.11 20:25

no jsem z Ostravy takže výběr tu zřejmě bude.A jsou teda vhodné i řetězce jako je bata,cca,reno atd?nebo raději kamenný obchůdek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.9.11 20:32

http://www.detske-boticky.cz/info
tenhle eshop má i kamenný obchod a je podle jejich stránek v Ostravě. Mají docela široký výběr.

petutitka píše:
no jsem z Ostravy takže výběr tu zřejmě bude.A jsou teda vhodné i řetězce jako je bata,cca,reno atd?nebo raději kamenný obchůdek?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
12.9.11 20:38

zrovna v tom obchodě jsem si ty Pegresy odzkoušelys,ale objednala jsem je přes net, přeci jen se na netu dají sehnat levněji :wink: Jo a v CCC nebo Deichmannu nakupuju taky často :wink: spíš mi vyhovuje to CCC :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
12.9.11 21:00

700 považuju za levnou kvalitní obuv..Je to kompromis mezi kvalitou a cenou..Levnější kvalitu už jen v akci, zbytek jsou šunty..Daichmana, Reno(jejich vlastní značku), považuju za „bílé vietnamce)..Stejnou "kvalitu“ koupím u větví o polovinu levněji..

Z levnějších kvalitních Pegres, Protetika, Santé(tam ale nečekej hitparádu, jsou to hnusné boty ve většině případů, jejich hlavní kritérium je zdravotní)..

Já jsem koupila i celokotníčkové kožené boty Essi za 399, v akci v Renu, bylo to na začátku zimy, kdy byl výprodej, jinak tam stojí přes 800..To ale chce odhad, jak dítěti vyroste za pár měsíců noha, i přesto je výsledek nejistý, noha někdy rostě skokově..

My kupujeme nejvíc Pegres, taky mají svoje mouchy, přijdou mi moc neprodyšné, dítěti se v nich potí nohy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.9.11 21:55

Já jsem teda se značkou Santé spokojená i co se týče vzhledu.Kluci měli od nich sandále i celoroční boty a vypadají pěkně.To Essi vypadají teda mnohem hůř.
My podzimní kupovat nebudeme,oba mají z jara.Dívám se po botech na zimu a zatím nevím jaké koupím.Loni měl mladší Superfity a až na tu cenu jsme s něma byli spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.9.11 22:39
Michaela23 píše:
zrovna v tom obchodě jsem si ty Pegresy odzkoušelys,ale objednala jsem je přes net, přeci jen se na netu dají sehnat levněji :wink: Jo a v CCC nebo Deichmannu nakupuju taky často :wink: spíš mi vyhovuje to CCC :wink:

taky jsme teď kupovala v CCC. U Deichmana se mi nic nelíbilo, ani u ekepfantu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.9.11 06:31

My jsme měli loni zimní boty od Peddy, něco podobného, co dávala odkaz verenika a byli jsme spokojení. cena tedy okolo 800 :roll: ale nosil je celou zimu cca říjen-březen. Letos do nich půjdeme taky.
Naopak špatnou zkušenost mám s Baťou, máme od nich podzimní boty a sandály, podzimní se rozlepuju, takže už jsou podruhé v reklamaci a sandály tam jdou teď taky :cert:
Od deichmanna jsme taky pár botiček měli, za ty peníze nelze čekat nějaký zázrak, že :mrgreen:,ale posloužili taky

• Citovat
  • Upravit
24798
13.9.11 08:32
Háta_x píše:
http://www.detske-boticky.cz/info
tenhle eshop má i kamenný obchod a je podle jejich stránek v Ostravě. Mají docela široký výběr.
petutitka píše:

Ano, sem jezdíme… je to tam moc fajn, sice někdy hodně lidí, ale za ten servis to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková