Už kupujete zimní boty?

488
8.9.11 14:00

Už kupujete zimní boty?

:kytka: Ahoj holky,kupujete už zimní boty?A jaké?Kupujete přes net?Nějak se nemůžu rozhodnout stále jaké.Dětem je teď 28měsíců.Nerada bych kupovala zase dvoje kožené+sněhule,takže koukám po superfitech,nevím.Je tady hodně diskuzí o nich,jak jsou dobré atd,ale jestli dva sucháže budou stačit.Bydlíme na vesnici.A taky máme uzší nožičky,takže jestli tyto boty budou ideální.A taky s tím číslováním,všude ho mají rozdílné.Malá má 15cm-takže kolem 16,5 a malej 14,5-takže 16cm,přidávám tech 1,5cm.Děkuji za rady a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.9.11 14:02

Nekupuju a ještě tak dva měsíce kupovat nebudu (dokud nebude fakt kosa, nebo sníh).
Ale jak to tak sleduju, tak ty loňské, co chci prodat, už vyfotím :mrgreen: .
Měli jsme Superfit, byly fakt báječné, snad bude dost peněz koupit je znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.9.11 14:03

Rozhodně ne 8-o
To až začne mrznout,nebo budou hlásit mrazy.Dnes už je všude výběr,tak se člověk nemusí bát,že nic nesežene.
A prckovi ta noha ještě povyroste,to abych se bála,že ke konci zimy mu nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
8.9.11 14:06

Taky ještě nebudeme kupovat, bála bych se že mu potom budou malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
8.9.11 14:06

jejda malá nosí ještě furt sandále :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
8.9.11 14:07
fufiiina píše:
jejda malá nosí ještě furt sandále :lol:

Náš měl včera taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.9.11 14:09

Na zimní je ještě brzy, nožička ještě poroste. Loni jsme je kupovali v říjnu a dobré 3 týdny ještě ležely doma.
Taky jsem plánovala zimní botky a sněhule, ale nakonec jsme si vystačili s jedněmi vysokými botami od Peddy, malej měl nohy krásně v suchu. Letos bych chtěla ty samé. Nevím tedy, kolik stojí superfity, ale my za ně dali v dětské speciálce kolem 800 :think:

• Citovat
  • Upravit
488
8.9.11 14:12

Sandále?Mi jsme byli včera venku a v gumákách.Foukal vítr.bylo mokro a u nás kolem 15stupnů.Na netu už prodávají zimní a paní řekla,že aspon koncem září zamluvit,že pak už bude bída.Tak se právě ptám jak to máte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.9.11 14:14

nikdy bych nekoupila svému dítěti (a ani sobě) boty přes net. Vždycky je důležité boty vyzkoušet - někdy prostě nesednou, dítě pak má odřené nohy, zkroucené prsty… Zimní boty budu kupovat až tak za měsíc, dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
8.9.11 14:17

Jeste nekupuju a pres ne boty fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.9.11 14:17

Já kupuju boty pokud nejsou malé stylem. Vylezu z baráku uznám za vhodné,že boty potřebujem a jdem je koupit. Zimí boty pro nás ještě dost daleko , ale podzimní jsem koupila dnes dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.9.11 14:21

Nekupuju, naštěstí prodejci dětských bot mají zatím rozum (né, jak všichni ostatní) a člověk není za debila, když se rozhodne jít v půlce listopadu koupit zimní botu :lol:

Takže čekám, až bude sníh, mráz nebo prostě počasí vyžadující zimní boty a koupím pak podle velikosti.

Přes net boty fakt ne… Loni jsme měli Fare, Samíkovi dobře sedí, tak chodíme víceméně najisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
8.9.11 14:23

Muzu se zeptat jake by jste doporucily zimni boty(3roky),abych v nich nebyla zima a byly kvalitni :wink: .Sama jsem zimohriva,hlavne kdyz mi je zima od noh.Tak uz tedka uvazuji jake malemu koupit zimni boty,aby taky nemrznul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.9.11 14:25

ja jsem zrovna vcera detem uz objednala superfity, budou koncem zari- takze tak akorat.

Jine uz nekupuji, sice stoji hodne penez, ale vzdy je pak za polovinu minimalne prodam a tak vyjdou cca na 700,
kupuji goretexove- mame hodne snehu a deti maji vzdy nohy suche. Vloni meli vysoke na 3 suchacky a letos maji holky vyssi na 2 schace- vypadaji jako kozacky a kluk ma na 2 suchace nad kotniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.9.11 14:28

Jo a pres net kupuji- mame odzkousene typy bot, ktere sedi, a tak neni problem. a prodejci klidne vymeni, nebo vrati penize- maximlne prijdu o postovne.

Zase u nas vyber moc neni, superfity maji snad jen v Humanicu a hodne drazsi, nez pres net.....

a hlavne uz zadne deitechy ani sumotexy mi domu nesmi- vse protece a pak chudak deti ve skolce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková