Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,kupujete už zimní boty?A jaké?Kupujete přes net?Nějak se nemůžu rozhodnout stále jaké.Dětem je teď 28měsíců.Nerada bych kupovala zase dvoje kožené+sněhule,takže koukám po superfitech,nevím.Je tady hodně diskuzí o nich,jak jsou dobré atd,ale jestli dva sucháže budou stačit.Bydlíme na vesnici.A taky máme uzší nožičky,takže jestli tyto boty budou ideální.A taky s tím číslováním,všude ho mají rozdílné.Malá má 15cm-takže kolem 16,5 a malej 14,5-takže 16cm,přidávám tech 1,5cm.Děkuji za rady a přeji hezký den.
Nekupuju a ještě tak dva měsíce kupovat nebudu (dokud nebude fakt kosa, nebo sníh).
Ale jak to tak sleduju, tak ty loňské, co chci prodat, už vyfotím
.
Měli jsme Superfit, byly fakt báječné, snad bude dost peněz koupit je znovu.
Rozhodně ne ![]()
To až začne mrznout,nebo budou hlásit mrazy.Dnes už je všude výběr,tak se člověk nemusí bát,že nic nesežene.
A prckovi ta noha ještě povyroste,to abych se bála,že ke konci zimy mu nebudou.
Taky ještě nebudeme kupovat, bála bych se že mu potom budou malé.
fufiiina píše:
jejda malá nosí ještě furt sandále
Náš měl včera taky ![]()
Na zimní je ještě brzy, nožička ještě poroste. Loni jsme je kupovali v říjnu a dobré 3 týdny ještě ležely doma.
Taky jsem plánovala zimní botky a sněhule, ale nakonec jsme si vystačili s jedněmi vysokými botami od Peddy, malej měl nohy krásně v suchu. Letos bych chtěla ty samé. Nevím tedy, kolik stojí superfity, ale my za ně dali v dětské speciálce kolem 800 ![]()
Sandále?Mi jsme byli včera venku a v gumákách.Foukal vítr.bylo mokro a u nás kolem 15stupnů.Na netu už prodávají zimní a paní řekla,že aspon koncem září zamluvit,že pak už bude bída.Tak se právě ptám jak to máte
nikdy bych nekoupila svému dítěti (a ani sobě) boty přes net. Vždycky je důležité boty vyzkoušet - někdy prostě nesednou, dítě pak má odřené nohy, zkroucené prsty… Zimní boty budu kupovat až tak za měsíc, dva
Já kupuju boty pokud nejsou malé stylem. Vylezu z baráku uznám za vhodné,že boty potřebujem a jdem je koupit. Zimí boty pro nás ještě dost daleko , ale podzimní jsem koupila dnes dopoledne.
Nekupuju, naštěstí prodejci dětských bot mají zatím rozum (né, jak všichni ostatní) a člověk není za debila, když se rozhodne jít v půlce listopadu koupit zimní botu ![]()
Takže čekám, až bude sníh, mráz nebo prostě počasí vyžadující zimní boty a koupím pak podle velikosti.
Přes net boty fakt ne… Loni jsme měli Fare, Samíkovi dobře sedí, tak chodíme víceméně najisto.
Muzu se zeptat jake by jste doporucily zimni boty(3roky),abych v nich nebyla zima a byly kvalitni
.Sama jsem zimohriva,hlavne kdyz mi je zima od noh.Tak uz tedka uvazuji jake malemu koupit zimni boty,aby taky nemrznul ![]()
ja jsem zrovna vcera detem uz objednala superfity, budou koncem zari- takze tak akorat.
Jine uz nekupuji, sice stoji hodne penez, ale vzdy je pak za polovinu minimalne prodam a tak vyjdou cca na 700,
kupuji goretexove- mame hodne snehu a deti maji vzdy nohy suche. Vloni meli vysoke na 3 suchacky a letos maji holky vyssi na 2 schace- vypadaji jako kozacky a kluk ma na 2 suchace nad kotniky
Jo a pres net kupuji- mame odzkousene typy bot, ktere sedi, a tak neni problem. a prodejci klidne vymeni, nebo vrati penize- maximlne prijdu o postovne.
Zase u nas vyber moc neni, superfity maji snad jen v Humanicu a hodne drazsi, nez pres net.....
a hlavne uz zadne deitechy ani sumotexy mi domu nesmi- vse protece a pak chudak deti ve skolce