Zimní DPK s membránou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
20.9.11 08:45

Zimní DPK s membránou

Ahoj,
přemýslím o koupi těchto botek pro letošní zimu. Kupujete nebo měli jste je pro svá dítka? Zajímá mě hlavně zda ta membrána funguje a boty se nepromočí stejně jako u Superfitů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
20.9.11 10:06

Tak já jsem měla loni pro starší dcerku KTR s membránou a nemůžu si stěžovat.Stáli nás 1200 kč,ale nastříkala jsem je jen jednou a vydržely cestu ráno autobusem do školky,bobování ve školce,cestu vlakem domů,bobování venku.Pak jsem je nechala přes noc vyschnout v zádveří na podlaze (máme podlahové topení).Nepromokly ani jednoua a opravdu využité,takže mohu jen doporučit.Letos budou ty samé.A můžu říct,že i když dcerka má pořád studené nožičky,tak v těchle botech měla nožku pěkně teplou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
20.9.11 20:01
nataluska píše:
Tak já jsem měla loni pro starší dcerku KTR s membránou a nemůžu si stěžovat.Stáli nás 1200 kč,ale nastříkala jsem je jen jednou a vydržely cestu ráno autobusem do školky,bobování ve školce,cestu vlakem domů,bobování venku.Pak jsem je nechala přes noc vyschnout v zádveří na podlaze (máme podlahové topení).Nepromokly ani jednoua a opravdu využité,takže mohu jen doporučit.Letos budou ty samé.A můžu říct,že i když dcerka má pořád studené nožičky,tak v těchle botech měla nožku pěkně teplou.

můžeš mi hodit odkaz na ty vaše boty,nějak nevím co je značka KTR :think:
No vlastně ani nevím co je to ta DPK,znám Superfity ale tohle né :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.9.11 20:31

tohle jsou ty od DPK co myslím já

http://www.dpk.cz/…-s-mem-27-30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
20.9.11 20:33

hoď si do vyhledávače boty KTR konsorcium.Vyjede ti spousta odkazů.Nemůžu najít ty naše.Kupovala jsem je ve zdravotních potřebách a důležité aby měly membránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.9.11 20:36

KTR taky neznám, hledám a hledám, myslím že by to mohla být značka KONSORCIUM :think: :nevim:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.9.11 20:39

:mrgreen: tak jsi mě předběhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
20.9.11 22:43

Díky už jsem si to taky našla.Já právě měla pro malou boty z obuvi kde prodávají zdravotní boty,paní mi tvrdila že mají membránu i to na nich bylo psáno a dcerce do nich zatékalo :evil: tak teď chci něco ověřeného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
21.9.11 07:43

Tyto měla loni neteř a dcerka ty samé,ale jen na tkaničku.Za nás mohu opravdu doporučit a nemůžu si je vynachválit.Dcerce jsou ještě loňské a pro ru mladší už je mám zamluvené ve 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková