Sněhulky Demar

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
20.9.11 09:05

sněhulky DEMAR

Maminy, objevila jsem na netu sněhulky DEMARky, máte s něma některá zkušenost? Jsou teplé? Nepromočí? Mě by se pro malou hrozně líbily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4631
20.9.11 09:14

ahoj,
malej mel loni tyhle
http://www.e-hrosik.cz/…ar-vel-26-27

a ja si nemuzu stezovat, teple, nikdy jsme nemeli mokrou nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.9.11 09:15

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
já když jsem uviděla tyhle tak z nich nemůžu spustit oči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
20.9.11 09:25

jj ty jsou krasny, meli je tam v obchode taky, ale pro malyho docela nevhodne :wink: tusim ze je mela segra pro malou a taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
20.9.11 09:28

tak je segra nemela, spletla jsem si to. ale nam se osvedcily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
20.9.11 10:33

Taky po nich koukám, tak jsem zvědavá, co maminky napíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.9.11 10:41

Přidávám se ke kukatelkám po Snowmarech :-) Ty Demary se mi taky líbí, jen Veru má užší kotník a ty Snow se dají víc šněrovat a utáhnout, tudíž pro nás lepší.
Holky a kde jste je naživo viděly? Nějaký malý místní krámek nebo velká obuv typu Humanic a spol.?
Nechce se mi objednávat bez vyzkoušení, právě kvůli tomu úzkému kotníku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.9.11 10:46

já je v obchodě ještě nikde neviděla, taky bych neobjenala boty bez odzkoušení, tím, že malá má baculaté nožky, ale tím, že je to stahovací tak o nich hodně uvažuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
20.9.11 12:07

My je máme doma, teda nějakou starší kolekci a jsou super, ještě jsme je sice nevyzkoušely naostro, ale měly by být nepromokavé a jsou jednoduše nazout. Dokonce ani ta cena není nijak hrozná. Zkus si dát do vyhledávače např. Demar zlínský kraj a tam by ti měly vyjet prodejny, které je mají. Tak vyzkoušej a můžeš objednávat přes net. Loni když jsem se dívala, tak byly na netu asi o 200 kč levnější než v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
20.9.11 12:17

holky ak ste od prahy tak by mali mat tie snehulky tu http://www.uskolky.cz/?… tiez chcem ist vyskusat ale pani tam ma len v modrom :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
20.9.11 14:03

u nas je mela jedna pani v kramku tady Tachov (plzensky kraj) ale asi pred mesicem zkrachovala :cry: jsem zvedava kde je budu letos hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.9.11 14:09

já je nakonec teda objednala :-) fakt se mi líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
22.9.11 19:35

januliii tak pak dej vedet takyjsem uvazovala ze az zacne chodit coz bude co nevidet ze bych ji je casem koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.9.11 20:04
dám neboj :-) já se na ně těším jak by byly pro mě :lol:
kalimerko píše:
januliii tak pak dej vedet takyjsem uvazovala ze az zacne chodit coz bude co nevidet ze bych ji je casem koupila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
E-Hrošík.cz
23.9.11 12:11

Sněhulky Demar

Dobrý den,
pokud by jste se chtěla na cokoliv ohledně sněhulek Demar zeptat, stačí napsat na e-mail ehrosi@email.cz. Také máme malé děti (věk 0 - 6 let) a zkoušeli jsme Cristal, Monty Moro a Nordic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková