Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ty jo, -70, tak to tady určitě využijem. ![]()
Zatím se mějte a určo se ještě spojíme.
Tak jsem si ty Yetti rychle frkla do vyhledávača, ale fuj ta cena. No to už jsme někde jindy, zlatý Lucky. ![]()
A fakt už dobrou.
E-Hrošík.cz píše:
Dobrou noc a v pondělí se Vám ozvu.
Dobrý den,
zjistila jste něco????????
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo objevil obchod s touto obuví pro děti, kde je možné botičky ozkoušet, z netu mám bohužel strach objednat. Jsem z Pardubického kraje. Díky za odpověď.
holky ty sněhulky máte jako jediné zimní boty nebo jako náhradní?
demarky mám pro syna už třetím rokem,ale ty obyčejné, gumové, měli jsme je vždy jako náhradní do bláta
Poraďte kde koupit sněhulky DEMAR NOBI v Praze a okolí? ( ne e-shop ) Děkuji
![]()
Jsme dovozci pro internetové obchody.www.boty-kulik.cz Byl tu dotaz.Kde nakoupit v okolí Prahy.Roztoky u Prahy Pani Šlossarová…S pozdravem Kulík Humpolec
Dovozce píše:
Jsme dovozci pro internetové obchody.www.boty-kulik.cz Byl tu dotaz.Kde nakoupit v okolí Prahy.Roztoky u Prahy Pani Šlossarová…S pozdravem Kulík Humpolec
Děkuji
![]()
kdyby se tu náhodou objevil někdo z e-hrosik :
je to už skoro 14 dní co jsem tam objednala troje demar sněhulky.ještě nepřišly a ani jejich stránky nejsou funkční.mám na botky vůbec čekat nebo radši koupit jinde?
Dobrý den, hodně přemýšlím o koupi demar obuvi pro mou dcerku… jak jste s touto značkou spokojené???
V brně mají demary v botičkárně na čápkové, dají se objednat i na jejich eshopu
Holky, nevíte o nějakém obchůdku v Plzni a okolí, kde by měli tyhle botičky? Nebo třeba Klatovy?