Boty na doma

9079
27.10.11 08:51

boty na doma

Ahoj holky.
Malá už začala chodit a chtěla by jsem se zeptat jaké jste koupili první botky na chození doma. Zda bačkůrky, které ale nemají moc pevný kotník nebo klasické s pevným kotníkem. Všem děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6292
27.10.11 08:59
my měli papučky s tím pevným kotníkem které se zapínali na přesku a byla jsem snima spokojená byly s tou značkou žirafky
bertík28 píše:
Ahoj holky.
Malá už začala chodit a chtěla by jsem se zeptat jaké jste koupili první botky na chození doma. Zda bačkůrky, které ale nemají moc pevný kotník nebo klasické s pevným kotníkem. Všem děkuji za radu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.10.11 09:02

Koupila jsem klasické papučky na šňůrky, malá je měla pár krát, překáží jí (neumí si v nich sednout, je v nich taková neohrabaná, a to chodí už skoro 4m). Takže má pořád jen capačky kožené od Nolen a myslím že je v nich spokojená.

• Citovat
  • Upravit
232
27.10.11 09:05
ivulik123 píše:
my měli papučky s tím pevným kotníkem které se zapínali na přesku a byla jsem snima spokojená byly s tou značkou žirafky
bertík28 píše:
Ahoj holky.
Malá už začala chodit a chtěla by jsem se zeptat jaké jste koupili první botky na chození doma. Zda bačkůrky, které ale nemají moc pevný kotník nebo klasické s pevným kotníkem. Všem děkuji za radu

Taktéž :palec: A někdo kupuje zdravotní sandále :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
27.10.11 09:12

my nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.10.11 09:15

hlavně určo kvalitní a zpevněný kotník, tkaničky bych nedávala - nejlépe na přesku, aby se to nerozvazovalo a nepadala kvůli tkaničce. První botky vydrží cca 2měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.10.11 09:17

Zatím nic, mám tu nějaké sandálky, tak doufám, že z nich nevyroste, než začne chodit :mrgreen: Jinak má ještě capáčky, bude záležet na něm, co bude víc vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
27.10.11 09:18

My měli botičky s pevným kotníkem na šnůrky, když mi z nich za pár měsíců vyrostl, tak jsem koupila kotníčkové kožené na ven. Od 1,5 roku nosí doma bačkůrky jako děti ve školce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
27.10.11 09:20

mam tu ještě kotníčkové fakt pevné botičky po mě. Tak jí třeba na dva dny zkusím a pak vyrazím koupit nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.10.11 09:24

Ahoj,
bačkůrky ani botičky doma nedávám, dětem se v tom potí noha a vůbec mi to přijde nepohodlné. Dávám kožené capáčky a jsem s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.10.11 09:27

Náš měl pletené capáčky, nic pevného. Pak jsem mu koupila klasické bačkůrky kotníčkové na tkaničku. Jenže pak jsem si všimla, že mu možná vbočují trochu kotníčky a na radu ortopeda (který naštěstí vbočení nepotvrdil, jen má Tom maličko ploché nohy) mu od té doby dávám na doma kožené kotníčkové „venkovní“ sandálky Fare.
Ale fakt je, že Tom je těžkej a potřebuje na nožku větší oporu než „normální“ děti jeho věku (jak mi bylo řečeno ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.10.11 09:42

Kožené capáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
27.10.11 10:23

Můžu se jen připojot s dotazem? Jsou opravdu nutné bačkůrky na doma? My jsme všichni zvyklí chodit bosí (v ponožkách) a i jako děti jsme tak chodili a nohy máme v pořádku :lol:
Omlouvám se zakladatelce za vtěr :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
27.10.11 10:30

Každý říká něco jiného. Někdo, že se mají dávat od prvních krůčků. A další od prvních krůčku venku. A kdo se v tom má pak vyznat? Co vám radili vaši Dr. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
27.10.11 10:31
Temaho píše:
Můžu se jen připojot s dotazem? Jsou opravdu nutné bačkůrky na doma? My jsme všichni zvyklí chodit bosí (v ponožkách) a i jako děti jsme tak chodili a nohy máme v pořádku :lol:
Omlouvám se zakladatelce za vtěr :oops:

Mě každý říká, aby si nezničila nohy, tak jsem z toho pif paf :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí