15měsíční stále nechodí

2183
26.10.11 22:40

15m a stále nechodí

Dobrý večer, je mu už 15m a stále nechce chodit.
Je na tom někdo stejně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7142
26.10.11 22:42
marieondatra píše:
Dobrý večer, je mu už 15m a stále nechce chodit.
Je na tom někdo stejně ?

Mari mužem si my i naše děti podat ruce :cry: sem už z něj na nerva…jemu už je 16 měsícu..snaží se, občas se pustí,ale to jen tak náhodou :nevim: strašně moc si každej den přeju aby už nastal ten okamžik a on mi udělal radost a rozběh se :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
26.10.11 22:42

Ahojky,
neboj bude chodit.My začli taky chodit po 15 měsíci a kamarádky chlapeček dokonce kolem 18měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.10.11 22:45

Ahoj, já vás určitě uklidním:
první syn začal chodit v 15 a půl měsících,
druhý v 17 a půl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.10.11 22:46
JaSa píše:
Ahoj, já vás určitě uklidním:
první syn začal chodit v 15 a půl měsících,
druhý v 17 a půl :roll:

a co na to doktoři atd??? mě už někdy lidi vážně lezou na nervy až pak mam strach, že neco neni v pořádku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 22:54

my do mala chodíme na rehabku Vojtovku . nejprve kvuli pupeční kýle a k tomu pak preferoval jednu stranu a pořád chodíme, ale rehbka říkala že chodit bude at se nebojím ani na neurologii nás neposlala ale stejně to tam hlodá a chci aby ten den už nastal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.10.11 22:54

Holky klid, vubec to nereste, taky znam prcky, co nezacli moc brzo, ale neni spech, jasne, ve dvou letech by nechodici dite asi bylo problemove, ale jinak o co jde? Oni maji svou hlavu a delaj veci, az kdyz se jim zachce, ale ona to tak priroda zaridila, ze zacnou, az kdyz uz jsou opravdu na to pripraveni. Navic nektere dite rozviji v dane chvili treba o neco vic uvazovani a tak, jine motoriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 22:56

je fakt že on je hodně opatrný od mala a má svou hlavu a jemnou motoriku má skvělou ale stejně bych ráda aby už začal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.10.11 22:59

Já jsem taky cvičila a rehabilitační i neurolog říkal,že bude jen není připravená. Dcera začala chodit loni touhle dobou na dvou letech a za ten rok vše dohonila a je stejná jako její vrstevníci. Nikdo by nic nepoznal. Jen jak je nehýbala cca do 1 roku tak máme problémy trochu s váhou,ale už z toho pozvolna vyrůstá. Takže vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.10.11 23:04

Tak mě se dcera poprvé postavila u nábytku v pátek- je jí 14 měsíců…chvilku jsme cvičili vojtu, ted už nemusíme…Jede si svým tempem. Já doufám, že do toho roku a půl se rozchodí, to je taková ta ,,norma,,.

Trošku ve stresu jsem byla, ted už jsme nějak klidná, už se postavila a vím, že je neurologicky v pořádku.....Syn třeba není, začal chodit až ve třech a dalo to dost práce.....Na druhou stranu takové to uklidnování že všechno bude v pořádku taky není vždy na místě, pokud je pochybnost, je vždycky lepší s eporadit s odborníkem.............

• Citovat
  • Upravit
308
26.10.11 23:04

My máme teda 13měsíců, ale taky ještě nechodíme. Vždycky udělá tři kroky, klekne a radši leze. Mudr jednou říkala, že na chození mají čas do 16měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.10.11 23:05

16 měsíců a týden a furt nic :mavam: Teda on chodit chce, ale za ruku, sám ne. Myslím, že fyzicky už na to má, ale chybí mu odvaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 23:09
pomeranca píše:
16 měsíců a týden a furt nic :mavam: Teda on chodit chce, ale za ruku, sám ne. Myslím, že fyzicky už na to má, ale chybí mu odvaha

tak to je přesný akorát já to uplně klidně nenesu ikdyý vím že s tím nic neudělám a musím si počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
26.10.11 23:14

eliška začala chodit sama v cca 18,5 měsících, doktorka mi chvíli předtím řekla, že pokud se jednou postavila, chodit jistě bude, je jen opatrná, bojí se… a netahat za ruce apod., nechat ji tak
ta opatrnost není na škodu, minuly nás nějaké divoké pády i při stavění se i při chůzi, chodila pěkně stabilně, jak se na to tak dlouho připravovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.10.11 23:16

Naší malé ja zatím taky jen 13 měsíců,ale stojí s oporou už od 9.tého měsíce.Takže 4 měsíce žádná změna,sama ještě nestojí,jen u nábytku a ještě k tomu na špičkách :zed: Ještě nikdy si nestoupla na obě nožičky na plosky,pořád jen na špičky,takže je i trochu předkloněná.Jsem z toho na nervy,každej už rejpe ať jí dávám boty a že už dávno měla chodit.Příští týden jdu k doktorce nebo se zbláznim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí