15měsíční stále nechodí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
26.10.11 23:55

tak ondra hned stál na celé nožičce, pokud ti stojí jen na špičce možná by pomohla bota nevím.
tlak okolí naštesí velkej nemám, ale mě samotné je nepříjemné že to ještě nedělá když okolní děti ano. mám kamarádku která má enormně nadanou a chytrou bystrou holčičku a to my sjme vedle uplně mimo.
ještě se zeptám máte doma normálně puštěnou telku třeba nova atak nebo něco pro děti ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.10.11 23:57
Cherilin píše:
A holky stoupaly si vám děti taky na špičky a jak dlouho trvalo než si stouply na celou nožičku?

Malá si ted stoupá taky na špičky, je to normální…To má každý dítě fakt jinak. U první dcery už si to ani nepamatuju,syn si stoupal na chodidla.....

• Citovat
  • Upravit
2183
26.10.11 23:57
emocuc.polymorf píše:
20 měsíců věku NA DEN PŘESNĚ a KONEČNĚ chodila. :dance: :dance: Ovšem my nejsme klasika případ, první 3 měsíce na přístrojích a hafo komplikací - nenarodila se zdravá. Ale je to tam a ťapká! :dance: Taky už nervy v kýblu. Rehabka říkala, že kdo leze, chodí :dance: Lezla přes půl roku, u nábytku stála snad od 10 měsíců 8-o
Svalíky nebyly, no.. ovšem jak na to přišla, běhá :palec: Od tý doby jede! :palec: :hug:
Ale jinak souhlasím s byron, někdy je lepší se poradit, ale spíš to bude úplně cajk, vydrž :kytka: :kytka:

gratulace veliká at je hodně zdravíčka.
a unás zdravotní pochybnosti nejsou jen je prý pohodář a nikam se nehrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.10.11 23:58

Hele ty botičky nejsou ideální......Já botičky nedávám, to mi řeklo několik neurologů i pediatr, že naopka můžou zbrzdit vývoj.....Potřebuje kontakt s podložkou a nožička musí volně pracovat.....Já bych počkala, kdyby se to nelepšilo, tak bych to řešila, ale třeba cvičením…

• Citovat
  • Upravit
2183
26.10.11 23:59

nočník jsem zkoušela ale nezvládla jsem to psychycky je mu jedno být pokaděný a mokrý v punčochách takže jsem to vzdala, na nočník ho dám jak si vzpomenu a nechávám to na léto to už bude urřitš chodit a bude to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.10.11 23:59
emocuc.polymorf píše:
20 měsíců věku NA DEN PŘESNĚ a KONEČNĚ chodila. :dance: :dance: Ovšem my nejsme klasika případ, první 3 měsíce na přístrojích a hafo komplikací - nenarodila se zdravá. Ale je to tam a ťapká! :dance: Taky už nervy v kýblu. Rehabka říkala, že kdo leze, chodí :dance: Lezla přes půl roku, u nábytku stála snad od 10 měsíců 8-o
Svalíky nebyly, no.. ovšem jak na to přišla, běhá :palec: Od tý doby jede! :palec: :hug:
Ale jinak souhlasím s byron, někdy je lepší se poradit, ale spíš to bude úplně cajk, vydrž :kytka: :kytka:

Gratulejšn :hug: Moc šikovná holčička :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.10.11 00:00

Nočník????

Počkám si, až na to bude malá zralá…

• Citovat
  • Upravit
2183
27.10.11 00:00

mě rehabka říkala boty nedávat když mají klenvu ok, pokud je špatně klenba a postavení nožičky je lepší to řešit botičkou a samozřejmě cvičení, ale ne každé stoupání na špičkách je špatně. na začátku tak stojí hodně dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
27.10.11 00:01
marieondatra píše:
nočník jsem zkoušela ale nezvládla jsem to psychycky je mu jedno být pokaděný a mokrý v punčochách takže jsem to vzdala, na nočník ho dám jak si vzpomenu a nechávám to na léto to už bude urřitš chodit a bude to lepší.

tak to jsme na tom stejně, teda ne my ale naši kluci :-) je mu to uplně šumák, čekam do vánoc ,pak to zkusim zas.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.10.11 00:02

a máte dom azaplou telku třeba nova, prima nebo něco pro děti nebo vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
27.10.11 00:06

Nočník nula, televize nula. Jen večer Prasátko Pepina na kompu :palec:

Holky, díky za gratulejšny :wink: Šikovná moc není, ale věřím, že všechno dožene :lol: :mrgreen: Ještě tak to mluvení. Jsem si říkala, hlavně aby chodila, teď chodí, zas řeším mluvení, se těším, co přijde pak.. asi si člověk nevydechne ani po promoci :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
27.10.11 00:09

Jo a botky jsem dávala.. Jak už víc stála, dávala jsem.. možná se to nemá, ale máme plovoučky, čili zima a klouzalo to pak taky jsem chtěla, aby už měla boty :oops: :oops: Pevný sandálky teda :think: Rehabce to nevadilo, ani mudra nic neříkala, že nedávat.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10713
27.10.11 00:12

No já bych i bez ohledu na okolí byla ráda, aby chodil, at ho nemusím pořád tahat.

Nočník na střídavé úspěchy, ale nic ho neučím. Prostě ho tam po spaní posadim a hotovo. Jinak má plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.10.11 00:12
marieondatra píše:
a máte dom azaplou telku třeba nova, prima nebo něco pro děti nebo vubec?

televizi vůbec zapnutou nemám,nějak jí to nezajímá.Ale radio nám tu jako kulisa hraje a to si i trsne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.10.11 00:15

Jo a stoupal vždy na celou nohu, boty nedávám, zatím má capáčky. Televizi nemáme, občas pustím krtka na PC, ale ani u toho nevydrží celou dobu… Takže si to poušťím spíš pro sebe :mgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí