15měsíční stále nechodí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18551
20.2.13 21:34

@terinka4444 máme to podobně neboj, nemyslím že to je něco výjimečného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.13 21:34
Ona vůbec nechce chodit ven, naštěstí máme barák, takže spí 2×denně po dvou hodinách venku, tak na vzduchu je, ale jít s ní ven mimo spaní, to je nespokojená, lézt nechce, doufám, že s jarem se rozchodí, a začne ji to venku bavit
@loka píše:
nevoď když o to nestojí, ono pasivní vodění pokud ještě sama nechodí spontánní chůzi paradoxně oddaluje, tak ji nenuť, přijde na to neboj má ještě čas a myslím že jaro probudí s přírodou i jejich zvědavost 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.13 21:37

@annaei chodítko jí nedávám, ale ona je schopná v kuchyni před sebou tlačit klidně židli, ale sama nic. Ona tedy nechce pochopit ani jízdu na odrážedle, jsem jí nadšeně dala pukylino, motorku, auto, vůbec nic, sedí na tom už 3 měsíce a nechce pochopit odrážení, starší na tom drandila snad od devíti měsíců, jsou tak jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.2.13 21:39

@terinka4444 já myslím že každý dítě má právo na svůj čas, a není potřeba se tím stresovat pokud už to opravdu nehraničí s opožděním, což tohle ještě nehraničí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.2.13 21:43
@chatwenna píše:
Asi bys mela zkusit choditko :mrgreen:

a tím by jí holka začala sama určitě chodit o to dříve a ještě se zdravými zády :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.13 21:45

Jo, děkuju, normálně to neřeším, zdáse mi úžasně šikovná :mrgreen: jen zase dneska byla debata v rodině, naše chůze je asi téma číslo jedna :zed: :zed: :zed: navíc má bratrance o dva měsíce staršího, ten běhá sám od devíti měsíců, tak vedle něj vychází chudák jak totál nemehlo, ikdyž je hezčí a chytřejší :mrgreen: tedymy s manželem si to myslíme :mrgreen: jen jsem se chtěla vypovídat a nechat se ujistit, že je to v pohodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.02.13 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
20.2.13 21:46

@terinka4444 Tak my taky chodítko nemáme tlačí židli, krabice, stul, kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
20.2.13 21:47

@terinka4444 Rodinu neřeš u nás to vypadá blbě všechny děti v jeslích, co jsou menší o dost chodí. Můj kluk je obrovský a nechodí a vypadá dost postiženě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.2.13 21:49
@terinka4444 píše:
Jo, děkuju, normálně to neřeším, zdáse mi úžasně šikovná :mrgreen: jen zase dneska byla debata v rodině, naše chůze je asi téma číslo jedna :zed: :zed: :zed: navíc má bratrance o dva měsíce staršího, ten běhá sám od devíti měsíců, tak vedle něj vychází chudák jak totál nemehlo, ikdyž je hezčí a chytřejší :mrgreen: tedymy s manželem si to myslíme :mrgreen: jen jsem se chtěla vypovídat a nechat se ujistit, že je to v pohodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 20.02.13 v 21:46

jééééééééééééééééé ty komentáře a rady rodin :pocitac: a co? moje neteř je ještě mladší o měsíc než naše dcera a už asi měsíc sama chodí…a co? odstřelím kvůli tomu svoji dceru? ne, je jiná, ale kvůli tomu přece není špatná nebo neteř lepší :hug: každá je individualita, každá má svůj čas, a rodině vždycky řeknu že jestli jim na ní něco vadí, nemusí za ní chodit a je ticho po pěšině vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.13 21:49

No, naše Kamka je ještě našt+stí drobnější, v roce měla 75cm a 8,5kilo, no jo, zase si alespoň užívám to miminkovské, když už je poslední a další nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.2.13 21:51
@terinka4444 píše:
No, naše Kamka je ještě našt+stí drobnější, v roce měla 75cm a 8,5kilo, no jo, zase si alespoň užívám to miminkovské, když už je poslední a další nebude :mrgreen:
:pankac: přesně tak, to jsem říkala taky, když vidím neteř jak dělá všechno hrozně rychle, že jsem ráda že mám furt doma takové miminečko malinké :srdce: v životě se ještě nachodí až ji budou bolet nožičky a tebe taky jak za ní budeš běhat ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15096
20.2.13 21:51
@terinka4444 píše:
Jo, děkuju, normálně to neřeším, zdáse mi úžasně šikovná :mrgreen: jen zase dneska byla debata v rodině, naše chůze je asi téma číslo jedna :zed: :zed: :zed: navíc má bratrance o dva měsíce staršího, ten běhá sám od devíti měsíců, tak vedle něj vychází chudák jak totál nemehlo, ikdyž je hezčí a chytřejší :mrgreen: tedymy s manželem si to myslíme :mrgreen: jen jsem se chtěla vypovídat a nechat se ujistit, že je to v pohodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 20.02.13 v 21:46

DEj jí něco do ruky. Naše holka se bála chodit, takže když měla, v ruce košíček z pouti, chodila. Připadalo mi to jako, že si myslí, že se má čeho držet. Jak jí to vypadlo, hned si sedla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.13 21:52
Jádneska řekla, že mají pravdu, nechodí, nemluví, že ji hodím do popelnice a pokusím se udělat dítě nové, chodící a mluvící, tak ztichli, ale štve mě to, znáte to, je to takový malinký človíček, krásný, sladký, snaží se, objevuje a někdo má potřebu kritizovat a řešit, proč nechodí a nemluví…
@loka píše:
jééééééééééééééééé ty komentáře a rady rodin :pocitac: a co? moje neteř je ještě mladší o měsíc než naše dcera a už asi měsíc sama chodí…a co? odstřelím kvůli tomu svoji dceru? ne, je jiná, ale kvůli tomu přece není špatná nebo neteř lepší :hug: každá je individualita, každá má svůj čas, a rodině vždycky řeknu že jestli jim na ní něco vadí, nemusí za ní chodit a je ticho po pěšině vždycky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
20.2.13 21:54

@terinka4444 Náš má ted 13 kg tak že vypadá jak dvouletý a moc toho neumí. Vzhledem k tomu, že vyrustá v 4 jazyčném prostředí nic neřekne kromě nesmyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.2.13 21:56

@terinka4444 já jsem právě ultra háklivá na tyhle poznámky v rodině, tchýně je na ně expert, tak ji vždycky utřu a se zatnutýma zubama zavírám tu kudlu v kapse :mrgreen: a báječně to působí protože na to nemá v podstatě co říct, jen to vždycky okomentuje že jsem podrážděná nějaká a že snad může říct svůj názor, takjí řeknu že ho slýchám každou návštěvu a že senilitou abych si to nepamatovala skutečně ještě netrpím :mrgreen:
takže opravdu se nedej znechutit, mám doma totéž, včetně oho srovnávání na který dám vždycky jasně najevo že m skutečně názor ostatních nezajímá, a pokud mají problém, malou jim přeci nevnucuju 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí