15měsíční stále nechodí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
26.10.11 23:17

já to moc neřeším ve smyslu že je opožděný to určitě není a vše vím že musí sám chtít a tak, jen bych si přála aby to bylo protože se mi uleví a ty řeči bud ráda že nechodí, které tady nepadají( což děkuji)
nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.10.11 23:20

Každý z okolí má představu, že v roce musí chodit :nevim: Vždycky se jen pousměju a v klidu říkám, že nechodíme a nijak zvlášť to s nima nerozebírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.10.11 23:20

Já jsem zatím našla jednu výhodu: Ušetřila jsem za boty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
26.10.11 23:24
Chce to vydržet,vím o čem mluvím.Náš začal chodit v 18 měsícíh.A přitom se postavil na nohy od 10 měsíce.Já z toho byla úplně nešťastná.My jsme celkově pomalejší.Teď zase čekám až začne konečně mluvit.
marieondatra píše:
já to moc neřeším ve smyslu že je opožděný to určitě není a vše vím že musí sám chtít a tak, jen bych si přála aby to bylo protože se mi uleví a ty řeči bud ráda že nechodí, které tady nepadají( což děkuji)
nemám ráda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 23:24

optimismus mi poslední dobou hodně chybí a to jsem dříve byla jen jeden velký usměv a vím že je spousty věcí za které mužeme být vděčni a radovat se.
mám i v poho tchyni kterí říká že má čas takže mě okolí tolik nestresuje.
cena bot je drsná když to mají na sezonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 23:25

petra my taky nemluvíme a také stojí od 10m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
26.10.11 23:27
Máš klid že ti do toho nikdo nekecá.U nás to bylo pořád a kdy už apod..teď zase kdy už bude mluvit. :roll:
marieondatra píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.10.11 23:32

Mě otravuje jenom tchán, ale ne ve zlém, spíš mě tak popichuje. No ale stejně mě to zlobí. Já vím, že neustrnul ve vývoji, každou chvíli se něco nového naučí… no tak na chození nezbývá čas. A mluvení? Ba! (pejsek) a tato tato (což je táta i máma). Pak teda velké množství neidentifikovatelných zvuků a výkřiků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 23:39

pomeranca - jsou to prostě kluci u nás pusu skoro nezavře,ale co povídá nevím, ale legrační je když se jakoby rozčiluje a u toho gestikuluje rukou . otočí dlan vzhuru a ukazuje a ktomu něco křičí- musím se vždy smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.10.11 23:46
marieondatra píše:
my do mala chodíme na rehabku Vojtovku . nejprve kvuli pupeční kýle a k tomu pak preferoval jednu stranu a pořád chodíme, ale rehbka říkala že chodit bude at se nebojím ani na neurologii nás neposlala ale stejně to tam hlodá a chci aby ten den už nastal.

my na rehabku nechodili a to i přes to , že je malej narozene v 34 tejdnu, nebylo to prý třeba,ale je ve všem pomalejší…když byl malinkej upřednostnoval pravou stranu, to se ale během chvíle zpravilo, ve 3 měsících nepás koníky to až tak v 5 obstojně , až v 8 měsícich se začal plazit v 8,5 už stoupat, že sem si řikala , že bude brzo chodit a ono prd, lezt začal chvilku před rokem a obcházet nábytek tak před dvěma měsíci…jak řikam občas se pustí,ale má strach a musí se orpavdu zapomenout… :nevim: když sme byli na neonatolce taky ikali , že je vše v pořádku to jen ve mě tak hlodá a už taky chci aby to bylo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.10.11 23:50

A holky stoupaly si vám děti taky na špičky a jak dlouho trvalo než si stouply na celou nožičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.10.11 23:51
petra79 píše:
Máš klid že ti do toho nikdo nekecá.U nás to bylo pořád a kdy už apod..teď zase kdy už bude mluvit. :roll:
marieondatra píše:

to známe u nás právě to samé , ze všech stran a já už sem z toho na nerva jak to nechci poslouchat,ale až se naučí chodit budu zase poslouchat…co budu poslouchat už posloucham…jakto, že si nevydrží hrát s kostičkama , proč neopakuje..copa já vim sakr?? je to hrozný ten tlak okolí :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.10.11 23:52
marieondatra píše:
pomeranca - jsou to prostě kluci u nás pusu skoro nezavře,ale co povídá nevím, ale legrační je když se jakoby rozčiluje a u toho gestikuluje rukou . otočí dlan vzhuru a ukazuje a ktomu něco křičí- musím se vždy smát.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u nás taky tak..se vždycky musim smát :mrgreen: a co nočník holky?? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.10.11 23:53
Cherilin píše:
A holky stoupaly si vám děti taky na špičky a jak dlouho trvalo než si stouply na celou nožičku?

Míša si od začátku stoupal na celý nožičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
26.10.11 23:53

20 měsíců věku NA DEN PŘESNĚ a KONEČNĚ chodila. :dance: :dance: Ovšem my nejsme klasika případ, první 3 měsíce na přístrojích a hafo komplikací - nenarodila se zdravá. Ale je to tam a ťapká! :dance: Taky už nervy v kýblu. Rehabka říkala, že kdo leze, chodí :dance: Lezla přes půl roku, u nábytku stála snad od 10 měsíců 8-o
Svalíky nebyly, no.. ovšem jak na to přišla, běhá :palec: Od tý doby jede! :palec: :hug:
Ale jinak souhlasím s byron, někdy je lepší se poradit, ale spíš to bude úplně cajk, vydrž :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML