Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosim maminky, ktere ziji v UK o radu kde nakupuji boty pro deti. Nas maly (16 mesicu) ma sirsi nozicku a prijde mi, ze tady jsou vsechny boty takove uzsi.
Dekuji za rady ![]()
My měli všechny boty z Clarks. Syn má nohu širokou s vysokým nártem a naprosto ok.
Budu kupovat jedine Clarks, ale mozna se mrkni k Deichman, jsou to nemci, melo by to byt kvalitni
@monrom Co vím, tak Clarks mají na dětské boty všechny možný ocenění jako zdravé boty, jsou lehoučké, měkké, pružná podrážka a přitom krásně drží nožku, mají pevnou patu, nerozšmajdávají se..
@zzdendule Doporucuji Clarks. Prodavacky ti ochotne zmeri nozicku a to nejen na delku a sirku, ale i vysku nartu. Maji v kazde prodejne takovoy chytry merak… ![]()
@monrom Aha, no já mám zkušenost z Malty, tam jsou taky Clarks obchody, ale nabídka zboží nic moc, ve srovnání s obchody v UK. Takže jestli je to v ČR stejné, nevím jestli se to vůbec vyplatí tu kupovat.. No uvidíš…
Příspěvek upraven 17.09.15 v 13:09
@monrom Superfity maji i boty pro sirsi nohu a vysoky nart. Jsou oznaceny pismenem W. Jako weite.
Moc dekuju za rady
Asi se podivame do Clarks.
@Black Cat Tak to je super, ze tam maji ten merak ![]()