Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nevite nekdo prosim, jak je to s velikosti u snehuli Tchibo? Je pocitano v tabulce Zjistit spravnou velikost s nadmerkem, nebo ne?
Napr. u bot c. 23 je velikost chodidla 14,1 cm, je tedy u ty 23 bran v uvahu nadmerek a nevite nekdo, jak velky? Obvykle beru snehule cca o 1,5 cm vetsi, nez je noha.
A potrebuju to vedet JISTE
Dekuju!
Ahoj,nemám nic k tvoji otazce na botičky,ale zajímalo by mě,co je na tom obchodu zvláštního,nikde jsem ho ještě neviděla,a prej tam mají hezké oblečení,to je nějaký značkový drahý obchod?
asha píše:
Nevite nekdo prosim, jak je to s velikosti u snehuli Tchibo? Je pocitano v tabulce Zjistit spravnou velikost s nadmerkem, nebo ne?
Napr. u bot c. 23 je velikost chodidla 14,1 cm, je tedy u ty 23 bran v uvahu nadmerek a nevite nekdo, jak velky? Obvykle beru snehule cca o 1,5 cm vetsi, nez je noha.
A potrebuju to vedet JISTEDekuju!
My máme loňskou kolekci a to velikost 28/29.Stélka je 18,5cm(+-).A podle tý jejich tabulky je tam zadáno velikost nožičky která se do boty hodí.
verenika píše:asha píše:
My máme loňskou kolekci a to velikost 28/29.Stélka je 18,5cm(+-).A podle tý jejich tabulky je tam zadáno velikost nožičky která se do boty hodí.
Jj diky, ja uz nasla jedny stary 26/27, tak jsem jen zmerila nohu a vychazi to. Takze uz mam objednany troje boty. Akorat to jejich cislovani je teda sileny, vsechny moje decka maji nohu presne mezi cislama ![]()
asha píše:verenika píše:Jj diky, ja uz nasla jedny stary 26/27, tak jsem jen zmerila nohu a vychazi to. Takze uz mam objednany troje boty. Akorat to jejich cislovani je teda sileny, vsechny moje decka maji nohu presne mezi cislamaasha píše:
Já si taky objednala
Ale je tam ta mezi číslová vložka.Nebo dáš jedny fusky navíc ![]()
Jo tak da se, mame jedny 23/24 pak doma ty 25/26 a dalsi 27/28. Nejstarsi ma 34/35, i kdyz by byla lepsi 35/36, ale smolik
No a mladasove se prostridaji, holka zacne s tema staryma, z tech vyroste a prejde do novych, nejmladsi to bude mit naopak.
Jesteze se ty snehule nestihnou tak odrovnat, s teniskama by to neslo ![]()
asha píše:
Jo tak da se, mame jedny 23/24 pak doma ty 25/26 a dalsi 27/28. Nejstarsi ma 34/35, i kdyz by byla lepsi 35/36, ale smolikNo a mladasove se prostridaji, holka zacne s tema staryma, z tech vyroste a prejde do novych, nejmladsi to bude mit naopak.
Jesteze se ty snehule nestihnou tak odrovnat, s teniskama by to neslo
ja se vtirnu do diskuse - nevite jak jsou na tom s kvalitou ty jejich nepromokave boty do kazdeho pocasi? Vim, ze kdysi si je hrozne vsichni chvalili, ze opravdu nepromoknou a jsou i do zimy a hodne mamin je kupovaly dalsi sezonu zase…
ovsem letos jsem uz na dvou diskusich zaregistrovala, ze kvalita uz neni co byvala - i kdyz vzhledove si polepsily a jsou i na holky. Udajne promokaji a pak ji nedrzi prisite suche zipy a odparou se a v pripade prisiti u obuvnika je to oprava kolem dvou stovek.
Nerada bych dala sest stovek za neco co jim nevydrzi, to jim radsi koupim zimni boty v Batovi. Superfity mi nedoporucujte - mely jsme loni a na horach pri desti promokly, takze jako snehule beru jedine uz Crocsy…
Hanka1 píše:
ja se vtirnu do diskuse - nevite jak jsou na tom s kvalitou ty jejich nepromokave boty do kazdeho pocasi? Vim, ze kdysi si je hrozne vsichni chvalili, ze opravdu nepromoknou a jsou i do zimy a hodne mamin je kupovaly dalsi sezonu zase…ovsem letos jsem uz na dvou diskusich zaregistrovala, ze kvalita uz neni co byvala - i kdyz vzhledove si polepsily a jsou i na holky. Udajne promokaji a pak ji nedrzi prisite suche zipy a odparou se a v pripade prisiti u obuvnika je to oprava kolem dvou stovek.
Nerada bych dala sest stovek za neco co jim nevydrzi, to jim radsi koupim zimni boty v Batovi. Superfity mi nedoporucujte - mely jsme loni a na horach pri desti promokly, takze jako snehule beru jedine uz Crocsy…
No letošní kolekce vyjela minulo středu a tak nevím zda už je mají tak důkladně odzkoušené a dokonce utrhané suché zipy.Není to spíš loňská kolekce ![]()
Já s nima byla vždy spokojená,nepromohly a nikdy se suchý zip neodtrhl
Uvidíme až mi přijdou ty letošní ![]()
Nemyslim letosni kolekci, myslim lonskou a predlonskou.
Kdyz byla nase osmileta mala, tak byly tak oblibene, ze nektere maminky je dalsi rok kupovaly znovu, tenkrat ale delaly dost osklive klucici…
Ahoj Hanko, mne rikala zrovna segra, ze uz je letos nekoupi, protoze vloni ji zklamaly. Mela je pro kluka 5letyho. Predtim pry ten rok byly super a proto do nich sla vloni znovu, ale vloni se pry promacely, brzy vypadaly jak po trech detech (on teda trochu smajda, ale nic hroznyho, presto se brzo z bot staly takovy ty „čochty“) a suchace pry prestaly do konce zimy lepit.
Ja na ne taky koukala (mam objednanou kombinezu
), ale zda se mi to za 6 (nebo 7? ted nevimú) stovek uz docela dost, na nejaky Tchibo boty. Urcite koupim jiny.
Tak my je meli pred 3-4 lety, takovy bezovy. Nevypadaly teda nic moc, ale vydrzely. Pak jsem kupovala Superfity, ale prijde mi to za tu cenu zbytecny. Kdybychom zimu travili na horach, tak je beru, ale jinak to pro nas nema smysl. Takze ja jsem rada, ze mam troje boty za 600 a nemusim nikde litat, protoze to mi neskutecne pije krev, nikdy nemaji ty velikosti, co potrebujem, kdyz uz nahodou maji neco slusnyho
A k nam na kopec tyhle Tchibo bohate staci (mokry nohy meli i v Superfitech, ne ze by promokly, ale zpotila se jim noha, nebo tam zalezl snih).
Uvidime.
asha - to chapu. No ja boty do snehu taky koupim levnejsi, premyslim o tech z Deichmanna (ten dei-tex), jsou myslim za 550,–. Ono to bude podobny, jako ty Tchiba
, ale kdyz mam tu recenzi od segry, ze se i rozslaply a tak, tak proste koupim jinde. Ale Vam preju, abyste byli zase spokojeny !
A jako hlavni asi nejaky ty Fare snerovaci, koukala jsem, ze jsou i do tisicovky.
My jsem z Prahy-centa, u nas jsou to hodne prochazky po ulicih, do parku atd., na hory pojedeme jednou.
Tak si myslim, ze s temahle dvojema botama (to zni hrozne
- spravne s temito dvema pary bot) bysme mohli vystacit)
Koukam, ze jsem to napsala nejak blbe - to, ze jsme z Prahy centra mela znamenat, ze jako nechodime hodne na kopce sankovat (ze chodime proste na prochazky a v zime urcite jen jednou denne) - ne ze se tu po ulicich predvadime s botama
![]()