Zimní boty Crocs

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1946
23.9.11 09:29

Zimní boty crocs

Ahoj maminy :)
co si myslíte o těchto botkách na zimu, máte je někdo? Mám možnost je mít(nové) za cenu která se neodmítá :) ale nevím.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
23.9.11 09:43

Já je sice nemám, ale přijde mi to jako klasické „bufy“, a ty byly do mokra vcelku dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
23.9.11 09:48

Já jsem si podobné objednala pro sebe, už se na ně moc těším. Podle referencí jsou skvělé, teplé, nepromokavé (ty dospělé, ale dětské budou asi stejné). Jen asi nebudou na dětskou nožičku vhodné jako jediné boty… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
23.9.11 10:00
AnastazieB píše:
Já jsem si podobné objednala pro sebe, už se na ně moc těším. Podle referencí jsou skvělé, teplé, nepromokavé (ty dospělé, ale dětské budou asi stejné). Jen asi nebudou na dětskou nožičku vhodné jako jediné boty… :think:

Plánuju ješte Fare, ale tyhle jsem myslela to čvachty/bláta
a já si ty dospělácké taky pořídím, už jsem si je včera vybrala :) jen jeste váhám nad černou nebo hnedou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
27.9.11 22:16

Taky je máme objednané,tak jsem zvědavá jaké budou.
Neodolala jsem jim :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.2.12 19:38

Kosmoboot

Máte některá zkušenost s těmito sněhulkami? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
4.2.12 20:29
siniee píše:

Já je mám a dokonce ve stejné barvě :-) Jsou super! Jen neodpovídá velikost, boty mám 39 a tyhle 41… Lehoučké, pohodlné, teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.2.12 20:43

Takže když mám velikost 41, tak si mám menší? Chtěla jsem si vzít W10 - to by mělo být 41-42.
A nazouvají se dobře? A drží dobře na noze? - nemám ráda moc volné boty. A ve velkých mrazech je v nich teplo? Do sněhu by snad být měly, tak doufám, že se moc nepromočí a že nekloužou :-)
Barvička se mi moc líbí, jen mám růžovou bundu ale jiný odstín, tak aby se to nemlátilo, tak spíš zvolím šedé. :roll:

Verkom píše:
siniee píše:
Já je mám a dokonce ve stejné barvě :-) Jsou super! Jen neodpovídá velikost, boty mám 39 a tyhle 41… Lehoučké, pohodlné, teplé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
4.2.12 20:47

Siniee, já to pochopila tak, že když máš normálně velikost 41, tak si musíš objednat vel. 43 těchhle sněhulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.2.12 20:49

Jo máš pravdu :lol:

pampalin píše:
Siniee, já to pochopila tak, že když máš normálně velikost 41, tak si musíš objednat vel. 43 těchhle sněhulí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
4.2.12 20:49

Mám velikost W10 (teď jsem kontrolovala) a ostatní zimní boty max.velikost 40. Jinak jsou spíš takové sytě lila, jakoby spíš temně tmavě růžové… Zvláštní barva, ale jinak moc hezká. Jinak se dobře nazouvají a utáhnout se dají tím šňěrováním. Já je mám jen do sněhu na hory a vydržím v nich v klidu v teple půl dne, kdy zbytek rodiny lyžuje a já s pupíkem stojím pod svahem :-) kupovala jsem je v kamenném obchodě, takže jsem vyzkoušela. Ale třeba letní crocsy mám W9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.2.12 20:50

Jo a nemáš fotečku, jak vypadají na noze? :kytka:

Verkom píše:
siniee píše:
Já je mám a dokonce ve stejné barvě :-) Jsou super! Jen neodpovídá velikost, boty mám 39 a tyhle 41… Lehoučké, pohodlné, teplé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
4.2.12 20:50
pampalin píše:

Přesně tak to bylo myšleno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
4.2.12 20:51

Foto bohužel nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.2.12 20:53

No tak si je možná taky raději zajdu nejdříve vyzkoušet a mrknout na barvičky, než je objednám. :roll: Kde jsi je kupovala?
Já mám všechny kozačky na podpatku a potřebuji nějaké boty když půjdu s malým do sněhu a courat se dlouho po venku. Navíc jsem teď taky těhule, tak chci mít nožky v teplíčku :)

Verkom píše:
Mám velikost W10 (teď jsem kontrolovala) a ostatní zimní boty max.velikost 40. Jinak jsou spíš takové sytě lila, jakoby spíš temně tmavě růžové… Zvláštní barva, ale jinak moc hezká. Jinak se dobře nazouvají a utáhnout se dají tím šňěrováním. Já je mám jen do sněhu na hory a vydržím v nich v klidu v teple půl dne, kdy zbytek rodiny lyžuje a já s pupíkem stojím pod svahem :-) kupovala jsem je v kamenném obchodě, takže jsem vyzkoušela. Ale třeba letní crocsy mám W9
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková