Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminy ![]()
co si myslíte o těchto botkách na zimu, máte je někdo? Mám možnost je mít(nové) za cenu která se neodmítá
ale nevím.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Já je sice nemám, ale přijde mi to jako klasické „bufy“, a ty byly do mokra vcelku dobré ![]()
Já jsem si podobné objednala pro sebe, už se na ně moc těším. Podle referencí jsou skvělé, teplé, nepromokavé (ty dospělé, ale dětské budou asi stejné). Jen asi nebudou na dětskou nožičku vhodné jako jediné boty… ![]()
AnastazieB píše:
Já jsem si podobné objednala pro sebe, už se na ně moc těším. Podle referencí jsou skvělé, teplé, nepromokavé (ty dospělé, ale dětské budou asi stejné). Jen asi nebudou na dětskou nožičku vhodné jako jediné boty…
Plánuju ješte Fare, ale tyhle jsem myslela to čvachty/bláta
a já si ty dospělácké taky pořídím, už jsem si je včera vybrala
jen jeste váhám nad černou nebo hnedou
Taky je máme objednané,tak jsem zvědavá jaké budou.
Neodolala jsem jim ![]()
siniee píše:
Máte některá zkušenost s těmito sněhulkami?
Já je mám a dokonce ve stejné barvě
Jsou super! Jen neodpovídá velikost, boty mám 39 a tyhle 41… Lehoučké, pohodlné, teplé.
Takže když mám velikost 41, tak si mám menší? Chtěla jsem si vzít W10 - to by mělo být 41-42.
A nazouvají se dobře? A drží dobře na noze? - nemám ráda moc volné boty. A ve velkých mrazech je v nich teplo? Do sněhu by snad být měly, tak doufám, že se moc nepromočí a že nekloužou ![]()
Barvička se mi moc líbí, jen mám růžovou bundu ale jiný odstín, tak aby se to nemlátilo, tak spíš zvolím šedé. ![]()
Verkom píše:siniee píše:Já je mám a dokonce ve stejné barvě
Máte některá zkušenost s těmito sněhulkami?Jsou super! Jen neodpovídá velikost, boty mám 39 a tyhle 41… Lehoučké, pohodlné, teplé.
Siniee, já to pochopila tak, že když máš normálně velikost 41, tak si musíš objednat vel. 43 těchhle sněhulí.
Jo máš pravdu ![]()
pampalin píše:
Siniee, já to pochopila tak, že když máš normálně velikost 41, tak si musíš objednat vel. 43 těchhle sněhulí.
Mám velikost W10 (teď jsem kontrolovala) a ostatní zimní boty max.velikost 40. Jinak jsou spíš takové sytě lila, jakoby spíš temně tmavě růžové… Zvláštní barva, ale jinak moc hezká. Jinak se dobře nazouvají a utáhnout se dají tím šňěrováním. Já je mám jen do sněhu na hory a vydržím v nich v klidu v teple půl dne, kdy zbytek rodiny lyžuje a já s pupíkem stojím pod svahem
kupovala jsem je v kamenném obchodě, takže jsem vyzkoušela. Ale třeba letní crocsy mám W9
Jo a nemáš fotečku, jak vypadají na noze? ![]()
Verkom píše:siniee píše:Já je mám a dokonce ve stejné barvě
Máte některá zkušenost s těmito sněhulkami?Jsou super! Jen neodpovídá velikost, boty mám 39 a tyhle 41… Lehoučké, pohodlné, teplé.
pampalin píše:
Přesně tak to bylo myšleno ![]()
No tak si je možná taky raději zajdu nejdříve vyzkoušet a mrknout na barvičky, než je objednám.
Kde jsi je kupovala?
Já mám všechny kozačky na podpatku a potřebuji nějaké boty když půjdu s malým do sněhu a courat se dlouho po venku. Navíc jsem teď taky těhule, tak chci mít nožky v teplíčku ![]()
Verkom píše:
Mám velikost W10 (teď jsem kontrolovala) a ostatní zimní boty max.velikost 40. Jinak jsou spíš takové sytě lila, jakoby spíš temně tmavě růžové… Zvláštní barva, ale jinak moc hezká. Jinak se dobře nazouvají a utáhnout se dají tím šňěrováním. Já je mám jen do sněhu na hory a vydržím v nich v klidu v teple půl dne, kdy zbytek rodiny lyžuje a já s pupíkem stojím pod svahemkupovala jsem je v kamenném obchodě, takže jsem vyzkoušela. Ale třeba letní crocsy mám W9