Zimní boty Crocs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2591
22.1.15 21:15

@Hanullka Jedeme v sobotu, tož myslíš, ať si pro sichr vezmu svoje starý sněhule?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
22.1.15 21:22
@Alex Adrian píše:
@Hanullka Jedeme v sobotu, tož myslíš, ať si pro sichr vezmu svoje starý sněhule?? :lol:

Určitě a dáš vědět i z hor? :mrgreen: Hele, já jsem si myslela, jaký budu mít super boty a hned druhý den jsem naklusala k Vietnamcům pro další :roll:.

• Citovat
  • Upravit
2591
28.1.15 21:40

@Hanullka Tak hlásím, že jsem ani jednou nežuchla, tož zas taková hrůza to není, jen že by teda byly extra teplé, to fakt ne, takže spíš takové městské zimní boty, na hory do mrazů moc ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
29.1.15 00:44

@Alex Adrian Že by sníh nevadil? Tak někdy zkusím. Mám zkušenost jen s mírně namrzlou silnicí, no a pak v práci. Šla jsem přes halu a byl tam trochu olej a málem jsem sebou švihla. Ale krásný jsou :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
2591
29.1.15 07:39

@Hanullka Nna sněhu fakt v pohodě. Na namrzlém jsem nebyla… Ale jo, jsou pěkný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
8.2.15 17:31

Já mam jak ty v kombinaci guma/šusťák, tak i ty kožené. kloužou tak normálně, neřekla bych že mi kloužou víc než ostatní. Ještě nikdy mi nepromokla bota, kupuju je i dceři a s teplou ponožkou je v nich dobře. Jinak za nás jsou maximálně pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková