Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Kupovala jsem je v Pze na Andělu v Destroyi, ale jinak jsem je viděla i v obuvích Salamander. Asi bych si zrovna bez zkoušení neriskla, přeci jen stojí přes 2tis.
Tak jsem je nakonec zkoušela a sedí mi W10 což je vel.41 takže mně velikost souhlasí. V růžové barvě jsou náádherné, ale bohužel mám bundu v úplně jiném odstínu a k sobě to fakt nešlo. Tak jsem zvolila variantu šedou a můžu říct, že jsou taky moc hezké a pohodlné! Jdou krásně utáhnout takže hezky na noze drží. Mám je zarezervované v Destroy prodejně za výprodejovou cenu 1090,– tak mám radost ![]()
(Jinak jsem zkoušela ještě nádherné sněhule GANT, které byly slevněné z 2300,– na 1190,– ale na noze už to byly moc velké bagančata a tím jak byly široké tak mi v nich noha pevně nedržela, byť se tam taky daly utáhnout šňůrkou.)
Verkom píše:
Kupovala jsem je v Pze na Andělu v Destroyi, ale jinak jsem je viděla i v obuvích Salamander. Asi bych si zrovna bez zkoušení neriskla, přeci jen stojí přes 2tis.
Ahoj, potřebuji zimní boty a slyšela jsem že Crocs jsou teplé. Myslela jsem že i nepromokavé a že jsou včechny z té jejich gumy:-) Ale prodavačka říkala že některé nejsou nepromokavé a materiál je kůže - tak jsem zmatená - máte někdo takové ty „normálně“ vypadající? A jsou opravdu teplé? To mají jen tu jejich podrážku či co?
Díky
Příspěvek upraven 20.01.15 v 20:57
@Klarindas Já mám spodní díl jako crocsy a vršek šusťák, je víc druhů. Extra teplé nejsou a hlavně šíleně kloužou. Spíš na podzim.
@Klarindas nejsou teplý a jsou dooost nepohodlný. Byla jsem v nich narvaná, prodavačka říkala, že povolí zimou.
Tak jsem je tam nechala. Design super, ale praktičnost 1 bod z deseti. ![]()
@Hanullka
ja mam celogumove, to kolem kotniku je pak sustak, ale jsou fakt uza, fakt je mi v nich teplo (narozdil od goracu) a nepromoknou.ale ano-silene klouzou:)
Ženy, fakt kloužou?
Dnes mi dorazily, v sobotu jedeme nahory, kupovala jsem si je kvůli tomu
To si tam tedy nabiju kokos? ![]()
A klužou jako že vždy a všude ebo jen když je namrzlo tak prostě kloužou víc než rpůměr?
@Klarindas
Tak na asfaltu a trave neuklouznete:), ale jakmile je uslapany snih, ev. ledovka, tak to mate jasny..:). Ne, proste maj uple hladkou podrazku (alespoň ty moje) a ta jede. Jako jakekoli jiné placate boty.
@K82 Já mám tyto: http://www.modnidoplnky.cz/…614-070.html
Vzorek na podrážce mají, píšou, že mají protiskluzovou podrážku, tak to jsem zvědavá, jestli si na horách nabiju kokos ![]()
@Alex Adrian Tak přesně ty mám já, to je ale šusťák. A na hory teda nevím
. Kdy jedeš? Pak dej vědět, jsem zvědavá, jestli dojedeš v pořádku
.
@Alex Adrian Já se třeba včera vracela domů přezout, protože mi to klouzalo.