Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já jsem si v Deichmanu kupovala balerýnky za 199kč asi před čtyřmi lety a zatím jsem si jen vyměnila vložku uvnitř, jinak jsou furt jak nové a to je nosím vlastně permanentně, celé jaro léto podzim, dokud mi nemrznou tlapky. ![]()
Ahoj. Už jsem v Deichmanu reklamovala boty několikrát a nikdy nebyl problém. Naposledy jsem reklamovala boty asi týden před koncem 2 leté záruky. Vrátili mi peníze (nebo teda přesněji dali mi poukázku na zboží ve stejné hodnotě s tím, že když se nevyčerpá celá, zbytek vyplatí v hotovosti). Takže určitě reklamuj
.
zkusila bych to. Já tam nakupuju boty docela často a zatím jsem žádný problém neměla. Nejdýl mám baleríny za 500, už to se mnou táhnou 3. rokem a pořád drží a nosím je od jara do podzima téměř pořád. Prý u deichmanna problém s reklamací není, narozdíl třeba od bati ![]()
Ja tam vubec nakupovat nechtela, ale proste jsem nikde nesehnala boty jake jsem chtela a uz to byla krizovka, malej potreboval boty na odrazedlo, no a sla jsem kolem Deichmana, tak jsem nakoukla, a jedny presne takove jsem tam objevila.
Zdaly se mi kvalitni, dobre usite, kozene, s poradnou gumovou spickou, aby zvladly to odrazedlo, tak jsem je koupila. Rikala jsem si - na odrazedlo dobry, stejne budou brzy prodrene, tak co.. Byly tedy srandovne levne oproti botam, ktere jsem kupovala do te doby.
No a bylo to na podzim a kupodivu, ty boty mame stale, jsou ve vybornem stavu, spicky docela obrousene jak uz to tak u odrazedla byva, ale stale v pohode!
Takze za me maji velke plus a rozhodne tam pujdu pro detske botky znovu ![]()
@lucilda82 Zajdi tam, můžou se smát jak chtějí, ale reklamaci přijmout musí. Mám s nimi dobré zkušenosti. Jarní boty, které jsem si koupila v létě a ležely mi skoro celou zimu v botníku a obula jsem je fakt až na jaře, mi bez vytáček chtěli buď vyměnit za jiné, nebo vrátit peníze, protože vzadu byl zip, který se neustále rozpínal. Chtěla jsem to nechat být, ale jak jsem si tam vybírala jiné boty, tak jsem se o tom prodavačce zmínila a ta mi normálně řekla ať to přinesu.
Byla by škoda nezkusit to.
Ahoj, dětské boty tam občas koupím, ale pro dospělé už ne, kvalita nikde ![]()
Vrátili vám peníze hned v ten den, nebo se to posílalo na reklamaci a dostali jste to třeba za měsíc?
Když jsem u nich reklamovala boty, tak nám dali peníze hned na ruku. Já bych řekla, že jsou zvyklý to raději vrátit hned, páč jinak by se z množství těch reklamací asi zbláznili ![]()
Koupila jsem tam boty malému jednou. Vypadaly bytelně a kvalitně. Po 2 měsících se začaly rozpadat, takže za mě, už nikdy. ![]()
@Brokianaa píše:
Vrátili vám peníze hned v ten den, nebo se to posílalo na reklamaci a dostali jste to třeba za měsíc?
hned dají peníze, cca rok zpátky tam chodil syn co 4 měsíce, měnil si boty ![]()
Ja jsem tam koupila boty jednou, na reklamaci je posilali a vratili je opravene cca za 14dni. Po cca dvou mesicich uplne prestaly drzet suchace, tak tam nasili jine. Ta kvalita je snad horsi jak u vietnamcu ![]()
@Ainy píše:
Ja jsem tam koupila boty jednou, na reklamaci je posilali a vratili je opravene cca za 14dni. Po cca dvou mesicich uplne prestaly drzet suchace, tak tam nasili jine. Ta kvalita je snad horsi jak u vietnamcu
no ono jak které, nejsem teda odborník, ale už od pohledu jsou na botách rozdíly, některé jsou fakt šlupky. Já od nich mám asi dvoje a dobrý, prckovi tam botky kupuju taky, a i po půl roce nošení vypadají jako nové. Jen nejstaršímu se prošlapávali, ale to bylo podle mě tím, že to byla taková ta bota, žádná podrážka, módní obuv
a jak chodí denodenně po městě tak se prošlápli ![]()
Mozna se tam da vybrat, ale ja jsem tam jeste parkrat nakoukla a nevybrala jsem stejne.Bud me prisli jako sunty, nebo deckam stejne nepadly(maji oba uzke nohy). Mam ted svuj oblibeny obchudek kde kupuju dost levne ceske kozene a jsem spokojena.
Mě vrátily peníze až ta 14 dní, že to nejde opravit a že prej jsem se o ne nestarala (impregnace). Boty jsem nosila 14 dní. Od ty doby jsem tam nekoupila nic.