Boty z Deichmanu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
31.1.11 15:01

boty z deichmanu?

mám dvouletého kluka a chtěla jsem se zeptat jestli kupujete botičky v této prodejně nejsou moc drahé ale co kvalita? jste spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29marta
31.1.11 15:06

boty z deichmanu

Ahoj,já je tam kupuju 3-leté dceři a zatím dobrý.Spíš mám reklamace já neb manžel,ale ty jsou bez problému vyřízeny ke spokojenosti zákazníka tak mě to neodradilo. 8-)

• Citovat
  • Upravit
100
31.1.11 15:13

děkuji také tedy vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
31.1.11 15:16

Dcerce jsem v Deichmannovi koupila sandálky a byly v pohodě :palec: Sama si tam taky kupuju boty, jenom s jedněma jsem měla trochu problém, ostatní pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17865
31.1.11 15:16

U Deichmana jsem koupila zimní boty synovi loni a byly velmi rychle odrovnané, ačkoli byly značně drahé. Jinak kupuju Essi a další značky, nikdy jsem problémy neměla, ale od Deichmana já už nechci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.1.11 15:25

Detska obuv dobry.
Dospela=rychla reklamace aspon u nas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.1.11 15:39

Ahoj,

já tam kupuju boty jen pro Adámka, letos jsme kupovali i na zimu s Dei-texem a jsou fakt skvělý :palec: :palec: Ani jednou mu neprotekli, i když proběhl x kalužema 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
31.1.11 15:39
kattkka píše:
Detska obuv dobry.
Dospela=rychla reklamace aspon u nas. :lol:

Souhlasím. Dětské boty dobrý, ale na dospělé už nikdy více. A i tak jsem začla kupovat dětské jinde.Přijde mně, že tam mají boty přesně takové co větnamci v Praze na velkých tržnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.1.11 15:45

Tak mně mile překvapili, že se tam ná sehnat i nadměrná velikost. Tak jsem si hned koupila, ale ta kvalita :poblion: no co bych chtěla - zimní obuv za pětikilo :roll: . Už na to prdím, nemám na to, abych kupovala levné věci. Dětské zrovna neměli ty, co bych chtěla, jinak jsou bez certifikace, no nevím :think: Bačkůrky byly extra úzké - na zničení nožiček. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.11 16:32

Tak dětské s tím jejich certifikátem, proč ne, bez certifikátu se mi nelíbí, jsou hrozně tvrdé, certifikované hezky měkké ohebné podrážky. Ale certifikované jsou cenově srovnatelné s českými certifikovanými.
Já ty jejich certifikované kupuju kvůli měkkosti podrážky, od českých certifikovaných s tvrdou podrážkou mě odrazovala i dětská dr
Za mě spokojenost. Pánské boty nejdřív děs, ale pár let na to už to nebylo tak strašné, docela mile překvapili. Jinak muži se po 3m rozapdá na noze cokoliv z obuvní „konfekce“, tak je celkem fuk, co si koupí, ale u deichmana nedělají fóry s reklamací jako třeba dělali u Bati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.1.11 16:49

Ahoj, dceři jsme tam koupili jen jednou bačkůrky za 250,–, vydržely asi měsíc :zed: Hrozně rychle se odírala ta látková část a začaly se odlepovat podrážky a tím začaly být bačkůrky celkem nebezpečné … Ale pro sebe si tam boty kupuju a reklamovat jsem je zatím nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.5.12 19:14

Reklamace u Deichmana

Můžete mi prosím poradit? Asi před měsíce jsem si koupila u Deichmana tzv.slipry (tenisky) a odlepuje se mi u jedné boty špička. Myslíte, že to je na reklamaci? Já jen když tam naklušu, aby se mi nevysmáli. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
19.5.12 19:35

Já tam boty reklamovala 3× po sobě,tak tam zajdi :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6398
19.5.12 20:24

V Deichmanu se nakupovat dá,ale jen některé značky,takové ty hodně levné jsou nekvalitní,prodávají prostě všechno možné… Dětské jsou od nich dobré třeba Elefanten :palec: jsou kvalitní,kožené a s certifikátem.
Pro sebe jsem měla Young Spirit,ty byly nepohodlné a tvrdé,ale EasyStreet jsou pohodlné a kožené,tak záleží co koupíte.Ale reklamovat jsem ještě nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
19.5.12 20:32

Ja kdyz jsem si tam boty koupila,tak dlouho nevydrzely,odlepena spicka..A ne jednou.Manzelovi taky dlouho botky nevydrzely… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková