Boty z Deichmanu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
2.10.12 14:12

Já si kupuju pro sebe boty většinou u nich, mají velký výběr a ceny super. Ale boty hodně střídám, některé jsou k sukni, jiné ke kalhotům, otevřené, uzavřené:-).

Manžel si tam kupoval boty několikrát, ale pokaždé je reklamoval. Peníze vrátili hned.

Dětem jsem tam kupovala boty jen 2× - sandálky a kožené kotníčkové Elephanten (prodávala jsem je jako nové, byly na „lepší chození“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.10.12 14:18

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
2.10.12 19:19

Kupuju dceři zimní Deitex a po zimě stále jako nové. Letos jsem koupila potřetí. Sem tam kupuju dětské polobotky a taky bez problému -dokonce jsem je ještě prodala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
2.10.12 20:42

Mně je cca po 14 dnech vrátili opravené. Ale chystám se tam znovu, vada se opět projevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
3.10.12 15:46

Deichman maji asi stejnou kvalitu jak vietnamci. Vzdycky jsem mela problemy s podrazkou a jejidna vyhoda byla, ze mi to vzdycky vyreklamovali nebo vymenili, ale uz tam nenakupuje snad nikdo z rodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.10.12 15:51

No, já tam koupila lodičky v nadměrné velikosti za výbornou cenu a vzhledově úžasné, ale měla jsem je 4× na sobě, tak nevím, ale chlapovi se boty pokaždé za 3 měsíce rozpadly. Je fakt, že reklamace proběhly bez problémů, ale až po třetí se mi podařilo donutit ho koupi si jinde boty sice za 2 tisíce, ale kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.3.16 07:18

Nedají se náhodou v u Deichmana koupit cvičky? Nevíte někdo? Mám to tam docela daleko, ale malá akutně potřebuje cvičky, klasické jarmilky, prostě nadlidský úkon je sehnat. A dneska odpoledne je musí mít. Už mě nenapadá, kde bych je mohla koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
22.3.16 07:21

Baťa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.16 07:25

@terinka4444 u nás tesco nebo sportissimo. Tam byly sice dražší, ale byly.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.16 07:33

@terinka4444

Ahoj nejsem si 100% jistá, ale spíš myslím že jsem je tam vyděla, měli j u bačkůrek..Dávám tomu 98% ž tam jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.3.16 07:55

@Ver2ca díky, tak tam sjedu

@martina.se neměli, hrůza, ale díky

@Alyss1 ten je úplně blbě umístěný, uprostřed kolonády, nedá se k němu dojet, pěšky daleko ze všech stran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.16 07:58

@terinka4444 ono asi i záleží, jaké číslo :think: no snad seženeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.3.16 08:37

V humanicu je maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.3.16 08:55

Podle mě jsou cvičky blbost. To platilo tak před patnácti lety kdy jsem byla v první třídě. Koupila bych pohodlné sportovní kecky. Ze cviček bolí akorát nohy. Ale myslím že je mají všude, jen za jakou cen když se hned rozpadnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.3.16 09:29
@icy rose píše:
Podle mě jsou cvičky blbost. To platilo tak před patnácti lety kdy jsem byla v první třídě. Koupila bych pohodlné sportovní kecky. Ze cviček bolí akorát nohy. Ale myslím že je mají všude, jen za jakou cen když se hned rozpadnou

to je fajn, že pro tebe jsou cvičky blbost, ona je ale potřebuje na vystoupení k dresu, aby byly všichni stejní, já se ani moc neptala na to, jestli mám koupit cvičky, ale kde mám koupit cvičky. A všude je právě nemají, navzdory tomu, co si myslíš, proto jsme se ptala, kde bych je sehnala, páč jsme byla už ve třech obchodech s obuví a neměli je. Jinak děkuji za přínosný příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková