bouchnutí do břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
18.10.08 08:07

bouchnutí do břicha

Hezké ráno všem,měla bych jednu malou otázečku,včera mě můj pes docela hodně bouchl do břicha,zavolala jsem ho a jak poskočil tak rovnou na mě,docela to zabolelo a mě to ted trápí,jeslti se nemohlo něco stát,i když se dočítám,že mírné pády atd by vadit neměly,nekrvácím,pohyby cítím,holky,myslíte ,že mám plašit?Nelzobte se,ale mám strach,jsem 39 týden,děkuji a hezkou sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
18.10.08 09:40

Neplaš, sama píšeš že se cítíš OK. Navíc už si nakonci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
18.10.08 11:44

já bych asi taky měla strach ale myslím že plašit nemusíš. jak už se psalo jsi na konci, teď spíš mysli na to krásný miminko který na tebe za chviličku kukne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.10.08 12:02

Klíd :) Miminko je jako v pokojíčku, je chráněné. A kdyby byl problém, uřčitě bys jednak necítila pohyby, jednak bys krvácela.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.10.08 12:53

Ahoj,
já měla podobný problém a doktor řekl, že v tomhle týdnu už je to buď a nebo- buď to je v pořádku a nebo kdyby byl problém, miminko by chtělo na svět a to bys poznala :) . Ti psi jsou ale trdla,počítám,že máte něco většího. Náš se zase neustále plete malé pod nohy a ona samozřejmě žuchne na něj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.10.08 14:20

mame ohare,jj je to jeste tele,on kdyz ma jit k noze,tak si u toho poskoci,a pak to tak dopada…a dekuji za odpovedi,snad to bude v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.10.08 11:32

tak u nás je to nápodobně máme 3 veliké psy a i když se snažím být opatrná někdy si taky skočí.U prvního těhu to bylo v pohodě,dr.říkál,že pokud to opravdu není nějaká extrémní rána tak se nic nestane,mimi je chráněno plodovou vodou, která výrazně tlumí nárazy,ty máš navíc termín opravdu za pár,takže buď úplně v klidu,pokud nekrvácíš,necítíš nic abnormálního a hlavně pohyby jsou OK je to v pořádku.To já jsem teď těhu podruhé sice v začátku ,ale kromě pejsků mi houpe po břichu i prvorozené dítko,takže opatrnosti není nikdy nazbyt,ale ani zbytečně plašit,no snad tě to aspoň trošku uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.08 13:07

Já jsem na tom byla taky stejně, náš taky velkej pes mě řachnul klackem do už velkýho pupíku, když mi ho přiběhl dát do ruky, že to fakt dost bolelo. A vše ok!
Ty pjeskové jsou ale holomci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.6.11 13:48

Obnovuji tuhle diskuzi
Dostala sem nečekane bouchnuti od myho 2,5leteho syna do vrchniho břicha :-( Moc sem se lekla,břiško tak 5min bolelo,ted dobry,jsem v 19.tydnu,pořad ješte pohyby nijak nectim,spiš dole..tam neco citim…mam plašit,a jet na PO ??břicho neboli,ted dobry..v po jedeme na ultr.20.tyden.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí