Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezké ráno všem,měla bych jednu malou otázečku,včera mě můj pes docela hodně bouchl do břicha,zavolala jsem ho a jak poskočil tak rovnou na mě,docela to zabolelo a mě to ted trápí,jeslti se nemohlo něco stát,i když se dočítám,že mírné pády atd by vadit neměly,nekrvácím,pohyby cítím,holky,myslíte ,že mám plašit?Nelzobte se,ale mám strach,jsem 39 týden,děkuji a hezkou sobotu
já bych asi taky měla strach ale myslím že plašit nemusíš. jak už se psalo jsi na konci, teď spíš mysli na to krásný miminko který na tebe za chviličku kukne ![]()
Klíd
Miminko je jako v pokojíčku, je chráněné. A kdyby byl problém, uřčitě bys jednak necítila pohyby, jednak bys krvácela.
L.
Ahoj,
já měla podobný problém a doktor řekl, že v tomhle týdnu už je to buď a nebo- buď to je v pořádku a nebo kdyby byl problém, miminko by chtělo na svět a to bys poznala
. Ti psi jsou ale trdla,počítám,že máte něco většího. Náš se zase neustále plete malé pod nohy a ona samozřejmě žuchne na něj ![]()
mame ohare,jj je to jeste tele,on kdyz ma jit k noze,tak si u toho poskoci,a pak to tak dopada…a dekuji za odpovedi,snad to bude v pohode
tak u nás je to nápodobně máme 3 veliké psy a i když se snažím být opatrná někdy si taky skočí.U prvního těhu to bylo v pohodě,dr.říkál,že pokud to opravdu není nějaká extrémní rána tak se nic nestane,mimi je chráněno plodovou vodou, která výrazně tlumí nárazy,ty máš navíc termín opravdu za pár,takže buď úplně v klidu,pokud nekrvácíš,necítíš nic abnormálního a hlavně pohyby jsou OK je to v pořádku.To já jsem teď těhu podruhé sice v začátku ,ale kromě pejsků mi houpe po břichu i prvorozené dítko,takže opatrnosti není nikdy nazbyt,ale ani zbytečně plašit,no snad tě to aspoň trošku uklidní.
Já jsem na tom byla taky stejně, náš taky velkej pes mě řachnul klackem do už velkýho pupíku, když mi ho přiběhl dát do ruky, že to fakt dost bolelo. A vše ok!
Ty pjeskové jsou ale holomci ![]()
Obnovuji tuhle diskuzi
Dostala sem nečekane bouchnuti od myho 2,5leteho syna do vrchniho břicha
Moc sem se lekla,břiško tak 5min bolelo,ted dobry,jsem v 19.tydnu,pořad ješte pohyby nijak nectim,spiš dole..tam neco citim…mam plašit,a jet na PO ??břicho neboli,ted dobry..v po jedeme na ultr.20.tyden.,