Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte maminky,
potřebovala bych poradit. Máte některá zkušenosti s pásem do auta pro těhotné BesafeBelt? Jsem těhotná a zvažuji zda si jej pořídit. Mám fabii a spodní pás mi neustále vyjíždí na bříško.
Myslíte, že je dobré si jej pořídit nebo jsou to vyhozené peníze?
Předem moc děkuji.
Hopinka
Ahoj Hopinko,
já jsem si ho pořídila, jezdím poměrně dost autem, a nechtěla jsem nic riskovat. Dá se říct, že už mi jednou pomohl, jela jsem celkem rychle na přehledném úseku a do cesty mi skočila srnka. Normálně bych ten spodní pás měla zařezaný v břichu, takže já mám pro BeSafeBelt jenom slova chvály.
Taky mám Fabiu, systém přichycení je naprosto jednoduchý a nejsou to vyhozené peníze.
Jo a kupovala jsem ho cca před měsícem, asi dva týdny poté, co jsem zjistila, že jsem těhotná.
Toť můj názor
Snad ti nějak pomůže.
Ahoj, Markéta
Ahojky, já mám těhotenský pás do auta do 4-5. měsíce a jsem za něj vysloveně vděčná a peněz ani trochu nelituju. Normální pás mě moc dřel do bříška, a pak už to bylo nesnesitelný. Navíc jsem prcek, takže jsem se fakt bála, že bych prckovi ublížila. Jezdíme hodně často, pás vlastně ani nevyndáváme z auta a já se cítím mnohem víc klidně při každé cestě.
Takže vážně těhle peněz nelituju. ![]()
Omlouvám se, má tam samozřejmě být od 4.-5. měsíce-upsala se mi trošilinku ruka.
![]()
taky sem ho měla a vůbec sem nelitovala, bylo to pohodlné. A koupila sem ho na MMB z druhý ruky a vůbec to nebylo znát byl jak nový
Ahojky,taky jsem ho měla a jen chvála.Jezdím denně a jezdila jsem až do porodu a myslím,že mi kolikrát moooc pomohl.Také to řízení bylo pohodlnější,nemusela jsem si pás stále posunovat.
Ahojky taky ho mám, půjčený, ale určitě bych si ho koupila. Nejde jen o pohodlí, jako spíš o to, že když náhodou dojde na použití pásů, tohle udělátko ti spodní část pásu stáhne mezi nohy a děloha není ohrožená. No po pravdě - ke konci těhotenství, když už nebudeš tak ohebná, se pod tím zadkem blbě hledá a ještě hůř zapíná, ale i tak jsem moc ráda, že ho mám. Jen upozorňuju na to, že je nutné jo opravdu vzadu za sedadlem dobře upnout podle návodu, jinak při nárazu povolí a nemá to tu správnou funkci.
Děkuji za rady, taky uvažuji že si ho pořídím, pracovně hodně cestuji tak aby bylo miminko v pořádku..
Mě ho pořídil přítel, aby si byl jistý, že kdyby něco, tak to pomůže… cena je dost vysoká, ale co už.) určitě se to vyplatí ![]()