dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
15.10.08 15:22

dotaz

Milé snažilky,maminky ,tehulky,jak se vam dari?Dnes jsem byla v porodnici,v patek zacinam 39 tyden a pry se zatim noc nechysta,ja vim,ze mam cas,ale mudr rikala,ze v posledni dobe se hodne prenasi,zajimalo by me,jetsli je tu nekdo,komu na kontrole rekli,ze se zatim nic nejede a za par dni porodil,i presto,ze pred tim nemel zadne velke priznaky,jako tvdrnuti,atd?Moc dekuji,zajima me to.preji hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
15.10.08 16:03

porod

Kaacenko - v pátek jsem byla na kontrole, vše OK a v neděli porodila :-) A taky mi v pátek řekli, že za týden se uvidíme :-) Neboj, během pár hodin je vše jinak.

Držím ti palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.10.08 16:59

Mě zase tvrdili,že porodím do 2 dnů podle nálezu. Přenášela jsem skoro týden.Takže se sekli o přesně 13dní

• Citovat
  • Upravit
6149
15.10.08 17:34

V neděli odpoledne jsem byla na monitoru v porodnici - prý totálně nic a večer jsem začala rodit, pravda, teda trvalo mi to dva dny, ale ono to opravdu může začít z hodiny na hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
15.10.08 17:57

Myslím,že takových případů tady bude víc,já v pátek na kontrole,prý budu rodit nejdřív za 14dní ve středu jsem měla jít na monitor,ale už jsem to nějak nestihla,protože v neděli jsem v 39tt porodila: :lol: :lol: Je to opravdu nevyzpytatelné. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.10.08 18:19

Já byla v úterý dopol na kontrole a dr.mi říkal,proč ještě nerodím :lol: A pak jsem už měla celé odpoledne kontrakce,ale to jsem ještě nevěděla,že už je to ono.A ve středu 4.30h bylo mimi na světě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
15.10.08 18:22

Já byla na monitoru v pondělí a nic. A v úterý v noci mi praskla voda a už to šlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
15.10.08 18:31

Ahoj,já byla na kontrole v pátek a dr. říkal ,že to na porod vůůůbec nevypadá a že budu dlouho přenášet,otevřená jsem nebyla,a ejhle za 12 hodin mi praskla voda a za 6 hodin se narodila Petruška.
Nojo, to bylo před dvěma lety,ale pokud Ti dr. tvrdí,že se teď přenáší… :lol: .
Každopádně držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.10.08 18:59

Já jsem u prvního jela do porodky ve čtvrtek v osm večer ,nějak mi nebylo dobře,říkali mi,že to k porodu vůbec není,že jestli porodím,tak nejdřív v pátek odpoledne a že to spíš né a Ondra byl v pátek v šest ráno na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.10.08 19:16

Se synem,mě páni doktoři říkali,že porodím každou chvilkou a ještě týden jsem v poklidu běhala po lese a sbírala houby.S poslední dcerou mě pan doktor na kontrole v 10h řekl,že se tedy rozhodně nic nechystá(hlavička nahoře,hrdlo dlouhé zavřené),v 17:28h téhož dne byla naše Ema na světě. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.10.08 19:38

Já jsem byla přesně na termín na kontrole v porodnici, kde mi řekli, že to nevypadá a mám přijít za týden. Hodinu poté, co jsem dojela domů, mi praskla voda a dcera se narodila druhý den večer. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.10.08 20:52

TEDA TO JSOU ASPON POVZBUZUJICI ODPOVEDI,MOC DEKUJI,SPISE ME VADI,ZE NEPOCITUJI TRO TVRDNUTI BRICHA,MOZNA JSTE TO VY MELY A PROT SE TO ROZJELO,JA BOHUZEL ZADNE VESTI PRIZNAKY,KROME BOLESTI ZAD A OBCASNEHO PICHNUTI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.10.08 21:30

Můžeš být v klidu, protože já jsem žádné tvrdnutí taky nepozorovala, a dokonce když jsem s tou prasklou vodou přijela do porodnice, zjistila jsem až na monitoru, že mám kontrakce po 7 minutách, o kterých jsem nevěděla :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
16.10.08 12:33

Ahojky já jsme jela v den termínu do nemocnice protože mi nebylo dobře tam už byli vidět kontrakce, ani jsme o nich nevěděla. Den před tím jsme byla na monitoru, lékaři mi říkala že když do týdne neporodím tam mi to vyvyolají, jen jedna sestřička říkala že už to bude brzy ,že jsme celá oteklá a měla pravdu Jiřík se narodil druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
16.10.08 17:46

Kaacenko,
já jsem také 39tt, dnes jsem byla na kontrole a také mi dr. řekl, že se zatím nic nechystá, že čípek je stále v zadní poloze. Na monitoru také nic. Jsem doufala, že už by se mohl čípek pomalu sunout. Příznaky tedy také žádné nemám. Tak jsem se pro jistotu u dr. informovala o přenášení, jak se to vyvolává a tak, tak mi vše do podrobna vysvětlil. Jsem ráda, protože se radši připravuji na všechno i když bych nerada měla porod vyvolávaný, ale samovolný.
Ten finiš je strašně dlouhý co? Den mi připadá dlouhý 48hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí