dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
16.10.08 18:55

Ahoj, mně doktor řekl, že to na porod nevypadá a budu asi dlouho přenášet a čeká mě vyvolávání. Toho jsem se bála, tak jsem chodila do 6.patra pěšky, ale nevím, jestli to pomohlo. Termín jsem měla na Nový rok, nakonec mi 6. ledna večer praskla voda a druhý den večer byla Bambulka na světě.

Neboj, však se dočkáš. Odpočívej do zásoby, bude se Ti to hodit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.08 14:47

Yvonne,jj to mas pravdu,je to uz dlouhy a unavny,ale odpovedi jsou to povzbuzujici,takze treba se to taky pekne rozjede,drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.10.08 16:53

Mě tyhle doktorské předpovědi fascinují - manžel říká, že to dokáží předpovědět asi tak dvě hodiny dopředu, ale týden určitě ne. Doktor ti tedy dá jistotu, že do dvou hodin rodit nezačneš, nic víc. Víc prostě neví, příznaky porodu spouští hormony, když si prý mimčo řekne, že už se mu chce ven, a ty hormony doktoři nevidí - tedy dalo by se to testovat, ale nač? Takže klid. A užívej si dokud můžeš. Já jsem ve 37tt, každý den mi přijde jak týden, bolí mě záda tak, že už skoro nemůžu chodit a mám manžela, který se pokaždý, když jdu v noci na záchod (3-4×), ptá, jestli mi něco není. On je doktor, on by mi měl říct, jestli se už něco děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.10.08 08:14

Ahoj,

já jsem byla ve čvrtek dipoledne na KO a na monitoru-tam jen nepravidelní stahy, večer se mi rozjely kontrakce a malý se vylodil v pátek nad ránem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí