Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky chceme synovi koupit jetej sportovní kočárek Casualplay S4. Problém u těchto kočárků je, že většinou bývají vyšisované horní boudičky. A tak se chci zeptat jestli s tím náhodou nemáte některá zkušenost a nevíte jestli se tento díl dá koupit nový zvlášť? Děkuji za info.. ![]()
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Já ho před pár lety v pohodě koupila, stála cca 500,– ale teď jsem ji už nikde neviděla - ale jde obarvit, stejně je jen černá ![]()
Jedine co vim je, ze je veliky vypadek u dodavatele ze Spanelska, co se tyce nahr origo dilu.. Trva uz dlouho a nevypada to dobre :/
Dozvedela jsem se to u dovozce, kdyz jsem shanela nahradni plaste a duse.. Nakonecjsme koupili neorigo..
U boudicky to bude slozitejsi :/ ale na mimibazaru maminky boudicky siji tezko rict, zda to udela sluzbu jak nova..
Ja jsem kupovala boudicku jako nahradni dil.Neni ani draha. Staci zapatrat na internetu
Ja mám taky kočárek casualplay s4,na sporťák si nemůžu stěžovat, boudu jsem taky taky vyšisovanou ale shánějí se špatně až pak jsem narazila na netu na pani která šije ručně potahy na boudy a prodává to i s konstrukcí výměnou za tu mojí šislou, bouda mi stála 800kč ale stala za to, je krásně černá a jsou na ní bíle kytky no prostě úžasná
pokud budete chtít na paní kontakt tak Vám ho dám ![]()
@crhy mohla byste mi, prosím, poslat kontakt na paní, která šíje boudičky? děkuji;)
Ahoj holky,
mám také dotaz k náhradním dílům ke kočárku Casualplay S4. Dostala jsem ho od známých, bohužel chybí potah na hlubokou korbu a chtěla bych vyměnit i stříšku k hluboké korbě. nevíte, kde bych mohla sehnat tyhle 2 věci v barvě černé? Popřípadě, jestli některá z vás neprodá nebo třeba jen za poplatek nazapůjčí na cca půl roku. ![]()
Mohla bych taky poprosit o kontakt na pani co šije boudičky? děkuji ![]()
@crhy prosím dáte mi kontakt na panì děkuji Tůmová ircinkaa***
Příspěvek upraven administrátorem 9.7.2015 10:34 - kontaktní údaj