Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jsem zoufalá. Dneska se mi pod malým rozlomil kočárek
. Máte nějaký tip na opravdu bytelný a skladný sporťák pro extra velké dítě? Syn měl teď v 6 měsících 10,5kg a 75 cm.
Koukala jsem na BJ city mini GT, ale nikde nemůžu najít rozměry celé sedačky ![]()
Budu ráda za každý tip :-/
Mám britax b-agile a spokojenost veliká jak rozměry tak kvalitou, kdybych nepotřebovala velkej kočár letos občas na hory kvůli velkým nafukovacím kolům, tak už je dávno prodanej a jezdím jen tímhle…
Holky, můžete mi říct, proč všude píšou nosnost 15kg a jenom ten Baby Jogger má uvedenou vyšší?
@RadkaCh Firkon verano long :-/ původně jsem měla Casualplay S4, ale do toho se ve 2 měsících nevešel ![]()
Skoro všechny kočáry co se u nás prodávají jsou do 15 kg, větší nosnost udává jen macklaren.
@smudlinky No právě, a jak mám věřit tomu, že ten kočár unese těžší dítě?
@Teruna000 snad ti uznají reklamaci…já mám na zimu bytelný sporťák německé výroby Zekiwa Tornado, je to sice starší kolekce, nezatáčecí kola, přehazovací rukojeť, nosnost je tam do 18 kg, pošlu ti foto do zpráv ![]()
@Magda8058 Neuznají, je to i v záručáku
na prasklou nebo poškozenou konstrukci se záruka nevztahuje…
@Teruna000 Ono to tak musi byt uvedene, aby to odpovidalo nejakym normam.. proto tech 15kg. Myslim, ze BJ ma v USA uvedenou nosnost 29,5kg (uz jsem to i nasla)
@Anielka myslíš, že když budu koukat na stránky přímo výrobce, že bych se mohla dočíst jiný údaj?
Jo jo tady v cechach je nejaka norma, ze se musi uvadet jen 15 kg, ale hodne kocarku je jiz psano i do 18 -20kg
Graco treco jsem nemela, ale prijde mi celkem male. Okukovala jsem ho v obchode. Jinak do 18 -20 kg jsou psane x/landery Easy walker quatro quiny speedi, gesslein F4 a mnoho dalsich. Ale urcite ozkousej jak se ti kocarek ovlada. Dej do nej prcka plus nejaky zavazi. Tech 15 kg v kocarku je znat a nektere kocarky maji lepe resene teziste.
Mam ted jane slalom, fajn kocarek, ale kdyz k male 15 kg pridam par drobnosti, tak uz ten kocarek malinko funi ![]()
Gesslain bych brala hned, ale bohužel. Ty x-landery mi přijdou dost malý, ale nevím, musím na to kouknout.