Boule na vagíně v těhotenství

Anonymní
29.3.19 21:38

Boule na vagíně

Ahoj, udělala se mi na vagíně blíže k trislu taková malá boulicka, nejdříve jsem si myslela jestli nejde o zarostlý chloupek, protože se mi občas udělá takový ten beďar. ale nejde to vymáčknout a hrozně to bolí (nejen na dotyk) a za jeden den se to zvetsilo, teď je to velké jako fazolka. nevite co to může být? Jsem v 21 TT a nevím jestli mám běžet k doktorovi.Jsem dost stydlivá, takže mi je trapné si tam zajít kdyby to opravdu byl jen zarostlý chloupek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.3.19 21:41

Určitě bych zašla. Také jsem to kdysi měla a bylo to dost nepříjemné, bolestivé, dostala jsem na to višňák

• Citovat
  • Upravit
76661
29.3.19 21:42

to bude absces, nic s tím nedělej, ono to v 99 % samo zase zmizne, hlavně to nemačkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
29.3.19 21:50

To bude na 100% abces (zánět).
Taky se mi to stalo. A jednou se mi udělal i podpaží (byl až o velikosti vlašského ořech). Bolest ukrutná. Nemohla jsem na ruku. Měsíc jsem se týrala. Potom jsem si koupila mast Višněvského a úplná paráda. Dala jsem větší množství masti na odličovací tampónek a dala na postižené místo a vydržela co nejdéle. Měla jsem to tam třeba 3 hodiny. A potom zas. Potom se tam udělala bíla dírka a hnis šel ven. A potom to bylo dobré. Důležitá je hygiena. Kdyby tě něco zajímalo, tak se klidně zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
29.3.19 21:51

propíchnout sterilní jehlou vymačkat hnis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 21:52

@Dory22 a tu mast seženu normálně v lékárně bez předpisu? Nebo musím k tomu lékaři? :) A můžu ji používat i když jsem tehotna?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.19 21:53

@MartinKa36 to jsem právě také zkoušela a vůbec to nejde . Za prvé.z toho teče jen krev a za druhé to ukrutně bolí :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.19 21:55

Varix (to dost zlobilo kolegyni v těhotenství), Bartholiniho žláza, zarostlý chlup, uzlina…může to být cokoliv. Jestli je další kontrola v dohledné době, nechala bych to na ní. Jinak i ten chlup dokáže dost potrápit, moc bych to nenípala, aby se to ještě nehoršilo.
Jinak pokud to je vidět venku, asi to nebude na vagíně = pochva, ale spíš na vulvě = vnější pohlavní orgány.

• Citovat
  • Upravit
2472
29.3.19 21:55

@MartinKa36
Ne každý na to má koule, aby si to propíchl. :mrgreen:
Já ty koule taky meměla. A ten balzám višňák je skvělý. Namažeš a ona se tam udělá dirka a hnis vytece sam. Potom už sem to klidně zmackla,aby vytekl rychleji.
Mezi nohama mi prdnul sám. Ale podpaží to byl masakr. Venku bylo skoro 40 stupňů a hrozně se to pořád zapařovalo. Hrozně to pálilo. Teď tam mám jizvu jak do prčic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
29.3.19 21:57
@Anonymní píše:
@MartinKa36 to jsem právě také zkoušela a vůbec to nejde . Za prvé.z toho teče jen krev a za druhé to ukrutně bolí :/

já si to nikdy nepropichovala, z toho můžeš dostat infekci, to bych fakt nedělala, kor ne v těhotenství
já s tím nikdy nic nedělala a zmizelo to samo
ale ten Višňák taky může být dobrý, asi se tím hojení urychlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
29.3.19 21:57
@Anonymní píše:
@Dory22 a tu mast seženu normálně v lékárně bez předpisu? Nebo musím k tomu lékaři? :) A můžu ji používat i když jsem tehotna?

Ano je bez předpisu. Zkus mrknout na net. Určitě to tam bude napsané. Jmenuje se to Višněvského balzám. :)
Opravdu doporučuji. Bez něho bych asi umřela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
29.3.19 21:59

To jsem teď taky řešila, vyděšeně jsem to předevčírem ukazovala manželovi, včera větší-namazala jsem factu mastí(sice je to na hemeroidy ale podporuje vstřebávání) a dneska menší a bolí míň.Zřejmě zánět nějaké žlázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 22:00

Holky všem moc děkuji za rady,zkusim zítra zajed do lékárny

• Citovat
  • Upravit
2472
29.3.19 22:03
@Anonymní píše:
Holky všem moc děkuji za rady,zkusim zítra zajed do lékárny

Dej potom vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 07:09

Holky objevilo se mi to taky. Mám to přímo v ochlupení u pipiny. A dost to bolí. Jsem ve 30 tt. Jelikož si tam nevidím přes bříško. Tak ani nevím co to může být.
Mám to nechat být? Mám pořád potřebu si tam sahat jak to cítím. Je to už docela velké.

Je vhodná ta višnovka jak píšete i v těhotenství? Koukala jsem po netu a už ji moc nemají.

Prosím anonym, citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí