Boule po očkování u mimča

Anonymní
10.11.21 05:51

Boule po očkování u mimča

Ahoj,
Prosím ve čtvrtek jsem byla s malou na očkování. Samozřejmě to moc dobře nesnášela takže teplota trochu modřinka, ale někdy v sobotu večer jí to ztvrdlo a má tam stále bouličku.
Doktorka říkala, že je to normální když bude mít nějaký takový příznak jen se bojím jestli to není dlouho skoro týden a boule furt stejná jestli tam radši nemám s malou zaskočit :nevim: poradí někdo?
Děkuji :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11809
10.11.21 06:29

A co to bylo za vakcínu? Mě třeba doktorka říkala u hexy že boulicka může být i měsíc že jak je tam tetanus tak se to stává…ale male se naštěstí žádná boulicka neudělala. jen byla asi týden mrzutá (asi jí to bolelo) dávala sem teda první tři dny paralen vždycky ráno a večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
10.11.21 06:35

Je to normální reakce po očkování u nás to naštěstí byla vždy jen jediná reakce. Někdy nám trvalo pár dní než se to ztratilo a někdy i pár týdnu. K doktorovi nemá smysl chodit max. můžeš místo ochlazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.21 07:22

@Vladusxx ano byla to hexa ;) doktorka říkala že tam muže být malá boulička jen jsem nevěděla, že to může být i tak dlouho to jste mě uklidnila :*

• Citovat
  • Upravit
14590
10.11.21 07:32

Malej měl po Bexseru přehnanou reakci a hmatatelnou boulicku deset týdnů, takže další dávka se nekonala a cely očkovací kalendář se rozkopal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
10.11.21 07:41

Dcera mela po bexeru boulicku asi mesic..neco mi tehdy riksla doktorka, ze to muzu necom mazat, ale uz nevim cim, nemazala jsem to..za mesic to zmizelo, dceri to nijak nevadilo, nebolelo..jinou reakci uz nikdy na nic nemela, ani na dalsi bexera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.21 08:02

@Melodie91 malou to právě taky nebolí jen mi to přišlo divný, že to právě ani nevnímá :think:

• Citovat
  • Upravit
4731
10.11.21 08:11
@Anonymní píše:
@Melodie91 malou to právě taky nebolí jen mi to přišlo divný, že to právě ani nevnímá :think:

Je to dva roky a je to hrozny, jak clovek rychle zapomina..,ale prave vim, ze jsem to resila s doktorkou, kdyz to mela asi 10 dni a rikala mi, ze je to normalni, a ze mam zavolat znova, jestli to nezmizi do mesice, a to vim, ze uz jsem znovu kvuli tomu volat nemusela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek