Boulička v prsu mamograf

Anonymní
25.1.16 08:54

boulička v prsu mamograf

Dobrý den prosim poradte, je mi 27 let, nahmatala jsem si v prsu bouličku, mám strach z rakoviny, myslíte že mi dá gynekolog žádanku na mamograf když tam zavolám? Je to v mém věku vůbec hrazené?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
25.1.16 09:00

Ahoj. Žádanku Ti určitě dá, a i kdyby nedal, můžeš se objednat i bez ní- hradíš si to. Cena je cca 300 Kč a za ten klid to stojí, ne?

Určitě nečekej na nic, čím dřív budeš mít mamo, nebo UZV ( oni rozhodnou, co je lepší),tím líp, a hlavně budeš v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.1.16 09:01

Ahoj, zadanku ti da 100% u nas takové pacientky bere přednostně a rovnou posila na mamograf. Objednala bych se co nejdříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
25.1.16 09:05

V tomhle věku nejspíš ultrazvuk, ale ano, pokud je takováhle indikace, žádanka bez problémů a na pojišťovnu. I kdyby ne, stojí to kolem 300. Objednej se co nejdřív, ať máš klid, a i kdyby ne, čím dřív se to začne řešit, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
25.1.16 09:09
@Anonymní píše:
Dobrý den prosim poradte, je mi 27 let, nahmatala jsem si v prsu bouličku, mám strach z rakoviny, myslíte že mi dá gynekolog žádanku na mamograf když tam zavolám? Je to v mém věku vůbec hrazené?

Samozřejmě! Byla jsem kvůli tomu nedávno na gynde.. Také sem si nahmatala malou boulivcku, poslali mé se zadankou na mamograf měla jsem to z kojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
25.1.16 09:10

Zadanku ti vypíše i prakticky lékař, nejen gynekolog. Zavolej si tam, v tomto věku té pošlou na sono, taky jsem byla takhle loni, boulicka v prsu, v pondělí jsem tam zavolala, ve čtvrtek už jsem šla na vysetreni. Neboj, určité to nebude nic vážného :hug:, ale určité si tam dojdi.

Příspěvek upraven 25.01.16 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.16 09:10

Holky děkuji vám moc jsem hrozně vystrašená ani jsem nespala, nevíte za jak dlouho jsou pak výsledky?

• Citovat
  • Upravit
8112
25.1.16 09:11

Výsledky ti řeknou hned. Pokud se jim něco nebude zdát, tak pak třeba budou dělat biopsii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
25.1.16 09:28

Když máš problémy, tak žádnou žádanku ani nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
25.1.16 09:38

@Zuzlounek : potřebuje, jinak si sono bude platit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.1.16 09:43

Hlavně řekni, že sis nahmatala bouličku. Příbuzná se objednala s tím, že chce jít pro jistotu a oni ji objednali asi až za měsíc. Přitom bouli měla nahmatanou a byla to rakovina :zed: Takže žádné „až přijdu na řadu, však to nespěchá“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
25.1.16 09:44
@Anonymní píše:

Na gyndě ti dají žádanku na sono, mamograf se v tomto věku nedělá.
Určitě to nic nebude. Je boulička volně pohyblivá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.16 10:42
@Anonymní píše:

jasně, že Ti ji dá, ale nejspíš půjdeš prvně na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
25.1.16 19:09

Můžeš se klidně objednat sama, ale v tomto věku ti udělají jen UTZ, já jsem byla preventivně dnes a platila jsem 400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.16 22:07

Holky tak mě objednali až za měsíc na ultrazvuk, doktorka mě prohmatala a řekla že to nic není jen prsní žláza a ze se s cyklem meni, ale stejně ve mě hlodá cervicek když tady čtu ty komenty

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex