Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Žádanku Ti určitě dá, a i kdyby nedal, můžeš se objednat i bez ní- hradíš si to. Cena je cca 300 Kč a za ten klid to stojí, ne?
Určitě nečekej na nic, čím dřív budeš mít mamo, nebo UZV ( oni rozhodnou, co je lepší),tím líp, a hlavně budeš v klidu
Ahoj, zadanku ti da 100% u nas takové pacientky bere přednostně a rovnou posila na mamograf. Objednala bych se co nejdříve ![]()
V tomhle věku nejspíš ultrazvuk, ale ano, pokud je takováhle indikace, žádanka bez problémů a na pojišťovnu. I kdyby ne, stojí to kolem 300. Objednej se co nejdřív, ať máš klid, a i kdyby ne, čím dřív se to začne řešit, tím líp.
@Anonymní píše:
Dobrý den prosim poradte, je mi 27 let, nahmatala jsem si v prsu bouličku, mám strach z rakoviny, myslíte že mi dá gynekolog žádanku na mamograf když tam zavolám? Je to v mém věku vůbec hrazené?
Samozřejmě! Byla jsem kvůli tomu nedávno na gynde.. Také sem si nahmatala malou boulivcku, poslali mé se zadankou na mamograf měla jsem to z kojení ![]()
Zadanku ti vypíše i prakticky lékař, nejen gynekolog. Zavolej si tam, v tomto věku té pošlou na sono, taky jsem byla takhle loni, boulicka v prsu, v pondělí jsem tam zavolala, ve čtvrtek už jsem šla na vysetreni. Neboj, určité to nebude nic vážného
, ale určité si tam dojdi.
Příspěvek upraven 25.01.16 v 09:11
Holky děkuji vám moc jsem hrozně vystrašená ani jsem nespala, nevíte za jak dlouho jsou pak výsledky?
Výsledky ti řeknou hned. Pokud se jim něco nebude zdát, tak pak třeba budou dělat biopsii.
Hlavně řekni, že sis nahmatala bouličku. Příbuzná se objednala s tím, že chce jít pro jistotu a oni ji objednali asi až za měsíc. Přitom bouli měla nahmatanou a byla to rakovina
Takže žádné „až přijdu na řadu, však to nespěchá“.
@Anonymní píše:
Dobrý den prosim poradte, je mi 27 let, nahmatala jsem si v prsu bouličku, mám strach z rakoviny, myslíte že mi dá gynekolog žádanku na mamograf když tam zavolám? Je to v mém věku vůbec hrazené?
Na gyndě ti dají žádanku na sono, mamograf se v tomto věku nedělá.
Určitě to nic nebude. Je boulička volně pohyblivá?
@Anonymní píše:
jasně, že Ti ji dá, ale nejspíš půjdeš prvně na utz.
Můžeš se klidně objednat sama, ale v tomto věku ti udělají jen UTZ, já jsem byla preventivně dnes a platila jsem 400,–
Holky tak mě objednali až za měsíc na ultrazvuk, doktorka mě prohmatala a řekla že to nic není jen prsní žláza a ze se s cyklem meni, ale stejně ve mě hlodá cervicek když tady čtu ty komenty