Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky prosím o radu synovi se udělalo tohle na pindikovi stahují každý den nevíte co by to mohlo být děkuji za radu
Protože nám paní doktorka řekla že máme stahovat každý den synovi je 19 měsíců
Tak malým dětem se to ještě nestahuje. Muze to mít zanícené, oni pod tím mají takový maz, než se to přetahne, někomu se to muze zanitit a pak to musí Dr strhnout násilím a vyčistit. Do dvou let určitě bys mu s tím nic dělat nemela, tohle bych ukázala Dr.
https://www.cus.cz/…ie-2/fimoza/
Přečti si tenhle článek. Předložka se u malých dětí násilím stahovat nemá. Jsou to zastaralé praktiky lékařů a bohužel se jich někteří drží dodnes.
No tak já nevím Dr řekla že máme stahovat už od 6 měsíců co jsem četla diskuze tak tam lidi píšou nestahovat a jiné zase stahovat tak já už nevím samozřejmě sním půjdu k doktorce hned v pondělí jen mě zajímalo zda máte někdo zkušenosti
Samozřejmě že násilím to nedělám člověk opravdu neví když každý říká něco jiného
Příspěvek upraven 29.01.21 v 20:03
@Adél323 nestahovat, syn to měl, ale později, taky sem poslechla Dr (hlavně ty starší ročníky doporučuji stahovat) a zanitilo se mu to a skončili sme na urologii a tam mu tu museli strhnout a čistit, aby neměl zánět. Druhému už nic stahovat nebudu. Ale i když bys stahovala, tak určitě ne rok a půl starému miminu.
Děkuji zítra ho vezmu na urologii k doktorce nejdu ráčí ho vezmu tam tam ví co dělají
@Adél323 chudák malý. Utíkejte na uro. malým klukům se vážně nestahuje.
No hned zítra jedeme doktorka řekla stahovat tak jsem netušila že to dělat nemáme tak brzo snad ví co dělá ne
hlavně mě zajímalo co by to mohlo být? Hlavně nebolí ho to ale zítra tam hned jedeme
@Adél323 nám tiež hovoril že sťahovať, ani raz sme to nerobili a na trojročnej prehliadke mu sama šla skoro úplne dole. Ak má predkožku v poriadku, sama sa uvoľní, ak nie, sťahovanie i tak nepomôže.