Bourané vajíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
31.5.19 13:22

Prosimtě zakl. neblazni a vyhod to na smetak, rozhodne do toho neposazuj dite, 12 let je strasne moc, neznas historii, kup z druhe ruky neco jineho… snad nebudes setrit na bezpecnosti ditete v aute?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
31.5.19 14:37

@clovek2 nechceš sem dát fotku, třeba by někdo poznal, disk je skutečně staré. Protože co řekne nějaký pán v nějakém obchodě… Jinak my máme doma 17 let staré vajíčko používané k jiným účelům než do auta, které v té době bylo top. A oproti dnešním modelům je to takové lehké chrastítko. Takže nejen únava materiálu, ale i ta bezpečnost byla jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.5.19 14:48

Já jsem na výbavě šetřila hodně, ale na autosedačce ne. Nejstarší měla novou. Prostřední měla po starší, tehdy 6 let starou. A třetí už měla opět novou, 8 let stará už mi přišla moc.
Patnáct už je fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.5.19 16:36

Bourané vajíčko

:-D vy jste všichni úplně…:-D:-D:-D:-D:-D Dlouho jsem se tak nezasmála jako u většiny příspěvků :-D:-D:-D opravdu nepotřebuju radu, na čem mám nebo nemám šetřit. Nepsala jsem, že se mi nechce kupovat nové vajíčko. Chtěla jsem jen vědět fakta o vajíčku a jeho stárnutí. Tímto děkuji pár jedincům, kteří mi to pěkně popsali. Zbytek se tady do mě pustilo jako bych byla úplně blbá kráva nenapuštěna vašimi hormony a chtěla šetřit na takové věci :-D
P. S. Toto vajíčko jsem nekupovala, ale dostala zdarma při koupi kočárku z druhé ruky.
Sbohem ruším si svůj profil na téhle stránce :-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
31.5.19 16:40
@clovek2 píše: :-D vy jste všichni úplně…:-D:-D:-D:-D:-D Dlouho jsem se tak nezasmála jako u většiny příspěvků :-D:-D:-D opravdu nepotřebuju radu, na čem mám nebo nemám šetřit. Nepsala jsem, že se mi nechce kupovat nové vajíčko. Chtěla jsem jen vědět fakta o vajíčku a jeho stárnutí. Tímto děkuji pár jedincům, kteří mi to pěkně popsali. Zbytek se tady do mě pustilo jako bych byla úplně blbá kráva nenapuštěna vašimi hormony a chtěla šetřit na takové věci :-D
P. S. Toto vajíčko jsem nekupovala, ale dostala zdarma při koupi kočárku z druhé ruky.

Děkujem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
31.5.19 16:50

@clovek2 Nebude tě škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.5.19 16:52

@clovek2 Takové vajíčko bych nechtěla. Plasty mohou být zkřehlé, po nehodě něco vevnitř naprasklé. My měli vejce zděděné (nebourané), ale když jsem pak viděla, jaká to byla úroveň bezpečnosti, tak mě skoro jímala hrůza - jezdila jsem fakt hodně, často po dálnici… Docela jsem kvaltovala do sedačky 9 - 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
31.5.19 18:27
@clovek2 píše: :-D vy jste všichni úplně…:-D:-D:-D:-D:-D Dlouho jsem se tak nezasmála jako u většiny příspěvků :-D:-D:-D opravdu nepotřebuju radu, na čem mám nebo nemám šetřit. Nepsala jsem, že se mi nechce kupovat nové vajíčko. Chtěla jsem jen vědět fakta o vajíčku a jeho stárnutí. Tímto děkuji pár jedincům, kteří mi to pěkně popsali. Zbytek se tady do mě pustilo jako bych byla úplně blbá kráva nenapuštěna vašimi hormony a chtěla šetřit na takové věci :-D

Dekujeme a vyhravate klicenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina
31.5.19 19:31

A vzdyt ti tu vsichni pisou fakta :lol: vyhod to a kup nove ti neni dostacujici fakt? :zed:

• Citovat
  • Upravit
19388
3.6.19 08:21

@clovek2 no, docela jsi zpochybňovaly názor, že vajíčko je k ničemu. Myslela sis, že je to tah prodávajícího. Všichni ti tu poradili slušně, tak se uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.6.19 09:30

@clovek2 Fakta ti tu napsala většina diskutujících…staci cist…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix