Vždycky mě obejde bouřka

Kleryna
5.5.24 17:21

Bouřka

Ahoj, přijde mi to už divné, vždycky kde jsem, tak to místo bouřka obejde obloukem je to náhoda? 🤣 🤣
Dřív jsem bydlela v Libereckém kraji v Semilech a bouřky nás vždy obcházeli, potom v Liberci to samé, ve velkém Šenově, Šluknově také, teď jsem ve Varnsdorfu a taky bouřka jde doslova obloukem 🤣 🤣 už mi to přijde divné. Díky tomu jsem dlouho nezažila pořádnou bouřku a já bouřky miluju 😄 🤣 🤣

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20874
5.5.24 17:22

V Brně je pár set tisíc lidí postižených stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
5.5.24 17:25

@Cenarius taky se bouřky vyhýbají obloukem?🤣 🤣 🤣 Nebo myslíte že já nejsem jako že v pořádku?🤣 🤣 🤣

• Citovat
  • Upravit
27259
5.5.24 17:28

Žiju v jedné vesnici kousek od města Tábor a z 20 bouřek nás 19,5 obejde. Máme tu nějaký divný tlaky, protože když tu letí balon, tak prostě začne klesat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.5.24 17:41

Já to mám naopak. Jakmile se přiblížím k místnímu kulturnímu areálu, tak kdyby nad celou republikou bylo azůro, tak tam přijde slejvák. Už jsem tím vyhlášená. Někdo to vyvažovat musí….. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kleryna
5.5.24 17:45

@Janli prosím výlet sem k nám 🤣 😊

• Citovat
  • Upravit
74217
5.5.24 17:50

Přijeď k nám. Po určité události jsou nervní všichni, jak se zvedne větr, zatáhne obloha, hlásí bouřky, hrůzu. To uvidíš na lidech různého věku, jak z nervózní, blednou. Děcka strachy křičí. Už máme všichni potřebu vše schovávat. Jak se něco blíží, první letím ven pro psa. Kdyby zas přišel masakr, ať nám to psa nezabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
5.5.24 18:04
@Janli píše: Více

Nechceš přijet na kafe? Tady ne a ne a nezaprší. Všude kolem padají trakaře a u nás nic. Jsme kousek od Brd a prý se to tam vždycky rozbije. Tak nevím. I když - pozor, právě začíná poprchávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
5.5.24 18:27
@Kelsey píše: Více

to zcela chápu, to musí být hrozné, ten neustálý strach. Dcera má trauma z větru jen proto, že nám vzal trampolínu a mrsknul ji k sousedům, natož to, čím jste si museli projít vy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
5.5.24 18:32

@Kelsey jasný no, to chápu

• Citovat
  • Upravit
11712
5.5.24 18:52

Pamatuji si, že v roce 2003 naše město bouřky i jakýkoliv déšť obcházel.
Zato poslední tři roky, když pozvu naši mládež na brigádu na chalupu, tak vždy prší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
5.5.24 19:31

Mě se také bouřky vyhýbaji, ale mě je to jedno. Nechodí a nebo prijdou kdyz nejsem doma, pak přijedu z prace a bouřka se presune na místo pracoviště a kolegove o tom potom žvani. :mrgreen: Ale zato mi to vynahradi bohatým deštěm. A lije tu casto i když déšt hlašený neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
5.5.24 19:39
@Kleryna píše: Více

Ted tu cosi pribehlo, ale uz skoncilo :D no krapet je vzduch procisteny. Kralovehradecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
5.5.24 19:46
@Janli píše: Více

Kolik bereš za výjezd? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.24 19:49

U nás taky bouřky nebývají, ale déšť a lijáky jo.
Jde ti o to bouřeni nebo o vodu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová