Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Toto není inzertní server.
Jinak 150 Kč za hodinu za to, že se někdo bude vláčet do bytu hlídaného dítěte a ještě s sebou brát svoje dítě spát do cizího prostředí, je fakt málo.
To tak za dvojnásobnou cenu ![]()
@1Pears1 píše: Více
Věřím tomu, že nějaká mamina na mateřské by to vzala. ![]()
A zas jako proč ne. Svoje děcko může mít sebou. Prachy hezky na ruku … ![]()
150 Kč za hodinu příjde někomu málo?
spousta lidí za to normálně pracuje. Myslím, že za to bude hlavně spousta studentek rádo
!
150 Kč je velmi málo. Za takovou almužnu ti asi nikdo dítko nepohlídá.
@topazio píše: Více
Zaplatí cestu. To, jestli to je almužna, nechme na těch, kterých se to týká. Vše je o poptávce a nabídce, ne o tom, co si ostatní myslí
@Bytsamsebou píše: Více
Spousta lidí pracuje i za míň ![]()
150 čistého na hodinu je naopak super příležitost pro ty, co hlídaní pro svoje dítě nemají a můžou si ho vzít sebou.
A i kdejaké samoživitelce by tohle bodlo. ![]()
A i když je to inzerát, tak mi to tady v diskuzi ani nevadí. Lepší než ty žebračky s Doniem furt dokola. ![]()
Nevim, ale paní se neptala jestli je to hodně nebo málo, nebo mě něco uniklo
Tak jasně, místo hlídání spícího ditete za 150,– může někdo jít na brigádu do třídírny balíků a tam celou noc tahat balíky za 120,– hrubého na hodinu.
Nebo zaskladavat a potom roznaset letaky, což při rozpocitani odpracovaných hodin vyjde asi 50,– na hodinu.
Dobrý den sháním hlídání pro dcerku, přes noc na cca 8-9 hodin, dle domluvy, a někdy i přes den na 2-3 hodiny, hlídání by probíhalo u mně v bytě na Praze 6 Vokovice, po dohodě je možné denní hlídání i u vás doma. Nabízím 150 Kč na hodinu, a zaplacení taxíku po Praze.
Pokud máte vlastní dítě, není problém hlídat obě současně. Pokud můžete přes den, nebo jen v noci, tak mi můžete také napsat na email hrubantova. p@gmail.com. Děkuji