Dovolená bez manžela

Anonymní
8.4.24 21:05

Dovolená bez manžela

Hezký večer :kytka:

Chtěla jsem se zeptat, zda někdo jel na dovolenou jen s dětmi, bez manžela, případně starších dětí.
Letos nás napadlo, že bych na dovolenou jela sama s nejmladším synem. Z důvodu jak finančních tak pracovních. Starší (18) už má „své“ a na dovolenou s matkou se netvářil :lol:
A tak nás napadla tato varianta. Jezdí někdo na dovču sám s dětmi? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
8.4.24 21:10

Jezdím pravidelně ke kamarádce na chatu. Ženský s dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Básnířka
8.4.24 21:46

Já byla sama se synem v Thajsku když mu bylo 9 a super.

• Citovat
  • Upravit
493
8.4.24 21:47

Ano, byla jsem v létě sama se syny. Bylo to super! Manžel má úplně jiný dovolenkový režim a priority než já. Zjistila jsem, že mi to bez něj vlastně vyhovuje: vstáváme pozdě (on raní ptáče), chodíme na zmrzky (zmrzlinu on nejí), nikam nespěcháme (on pořád v poklusu a v nervu) a necháme se nikým vytočit (on pořád na něco nebo někoho naštvaný a mrzutý). I letos pojedu sama s dětmi. Od manžela tedy očekávám, že to zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.24 21:49

Moc díky všem! :kytka:
Mám jen trochu strach, kdyby se nedejboze něco se mnou stalo na dovolené, kdo se postará o dítě. Řešili jste to nějak? Oslovit delegáta? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18118
8.4.24 21:51

Jezdím i s manželem i bez něj. Když bez něj, tak vždycky s kamarádkou, nebo více kamarádkami a jejich dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.4.24 21:56

Jedu s sedmiletým synem sama k moři. Nepřijde mi na tom nic divného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.4.24 21:57
@Anonymní píše: Více

Stát se ti něco muže i doma. Ale je fakt ze já to vidím z pohledu samoživitelky tak nevidím rozdíl jestli jsem v ČR nebo u moře (pokud je to tedy Evropa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
8.4.24 21:58

Sama jsem s dítětem byla na delší dovolené v zahraničí (bez cestovky), když mu bylo 7 let. Od té doby toho máme procestováno hodně.

• Citovat
  • Upravit
81479
8.4.24 22:23

Pravidelně. Bez partnera, s dětma. Jindy s partnerem bez harantů. Někdy si řikám, že bych jela i sama, uplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
8.4.24 22:29
@Lama Lama píše: Více

Jeď.
Aspoň na víkend.
Já bych bez toho chřadla až bych bídně uhynula :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.4.24 22:49
@Liberalissima píše: Více

Zatím jsem si vystačila s tím, že jsem 2× ročně vypakovala zbytek na dovolené a sama zůstala doma. A nevím, jestli mi to nevyhovuje vlastně víc, než se někam trajdat. Zatím ta myšlenka zraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
8.4.24 22:57

My jsme patchwork, takze jezdime vsichni, pak jen my dospeli a pak kazdy se svym ditkem.
Ja se svym zasadne do zahranici, zasadne bez cestovky a moc si to uzivame.
Letos mi tam vyjde i cast dovolene sama, manzel se musi vratit driv a ja neplacu, bude to zuzo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.24 06:09
@Anonymní píše: Více

Jednou jsem byla sama s oběma dětmi a jednou sama s dcerou. Vždy letecky v Řecku. Bylo to z důvodu, že manžel nedostal dovolenou. Sice je to takový zvláštní pocit, v hotelu samé rodinky a měla jsem pocit, že na mě tak koukaj jako - chudák osamělá matka, ale možná to byl jen můj pocit 😁. Bylo to celkem fajn

• Citovat
  • Upravit
81479
9.4.24 06:49
@Svetluska55 píše: Více

bude :mrgreen: :palec: Já myslím, že si všichni zaslouží odpočinout od všech, koho milují. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová