Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dotaz. Existují profily na seznam.cz, lidi tam diskutují. Ráda bych se zeptala jedné paní na něco, ale mail nemá uvedený u svého profilu. Mám ji teda napsat v diskuzi a uvést svůj mail a ať mi napíše?
Myslíš, aby to nebylo veřejné? Nevím, jestli ti to Seznam „dovolí“
@Taktinevím píše: Více
Ano ano, přesně tak. Asi nedovolí, viď.
Dobře, pokud bych ji napsala veřejně, tak se chci na něco zeptat, ale nejlépe si psát přes mail. A zase, budu muset napsat svůj mail tam, viď…
@Taktinevím Zajímají mě záhady. Ona psala o jedné a v diskusi také píše, že nechce psát veřejně, ať se jí lidé nesmějí. Mě to ale zajímá, tak já nevím, co teď.
@Taktinevím Napadlo mě si založit jiný mail, ať nedávám můj soukromý. Mám ji napsat do té diskuse, že bych se ráda dozvěděla více, jestli ji můžu napsat mail?
@Taktinevím já si myslím že určitě né to je nějaký to ochrana osobních údajů né ![]()
@Hok88 Ale rám to chce jméno a příjmení pravdivé.
Když si založím druhý mail, tak si nemůžu přece vymyslet nějaké fiktivní jméni. Jsem v pasti. ![]()
@Hok88 píše: Více
Nebo ji mám napsat, že mě to zajímá, že chápu, že to nechce dávat veřejně, co teda navrhuje? ![]()
@Bogna píše: Více
jestli tam má jméno a příjmení, můžeš jí zkusit najít na některé ze soc. sítí ![]()