Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Co je keto dieta do 50g?
Jinak mi to prijde jako keto horecka, coz je udajne normalni stav, nez si telo zvykne ![]()
A jak dlouhou jí držíš? Na začátku diety můžeš mít ketonovou chřipku, ta může trvat dny i týdny, než se tělo adaptuje. Už jsi v ketóze?
@Kockazvysocan píše: Více
Počítá si sacharidy, má limit 50 g denně.
Já to teda nikdy takhle nehrotila, vůbec nevím, kolik sachrů za den jsem snědla.
Ale vzhledem ke skladbě jídelníčku taky moc ne.
@sirikit píše: Více
Uz to trva dyl:( ale ja nemam uz skoro zadny tuk tak to muze byt tim? Radsi z ni uz vypadnu
Tak začni přidávat sacharidy a jdi pomalu z keto pryč, tělo má toho už asi dost.
No tak to jasně. Pokud nemáš žádný tuk, z čeho chceš asi tak fungovat?
To pak ketodiet celkem postrádá smysl.
Ale jestli ze striktní ketodiet rovnou skočíš do běžného stravování, máš kila zase v mžiku zpátky i s úroky.
Vydrzela jsem keto dietu cca měsíc. Ze zacatku v pohode, bricho uplne splasklo, ke konci měsíce uz byly takovy stavy co popisujes, u me jeste priserna bolest hlavy a tak jsem se klepala, ze jsem snedla dceri celej pytlík gumovych medvidku a bylo po keto. Ukoncila jsem ji, co jsem zhubla rychle přibrala. Nyni mam lowcarb 100 g a upřímně me to vyhovuje víc. Jenze ja nejedu z vysoke vahy a chybi mi dolu cca 5 kg
@sirikit píše: Více
Predtim jsem mela 20g na detenhle tyden jsem dala i treba 2 dny 70 a vim ze i 80 vcera a 60 jednou, zitra dam stejny kaloricky prijem a dam 120 a uberu ty tuky.
A kolik gramu sacharidu jsi mela na den?
I ten nejhubenejsi clovek ma spoustu tuku na fungovani. 0% telesneho tuku nemas, ze?
SPravne drzene keto diety telo nema „nikdy dost“. Proc taky. Spis me napada, kdyz si tak hubena, proc resis nejakou dietu. Nehladovis nahodou? To pak ale bude o necem uplne jinem…
No tak tohle je keto flu. To nemusi prijit hned. Pry pomaha zvysit mineraly.
Tohle me teda nastesti uplne minulo.
Asi ses vratila zpatky ke starym navykum, poradim zlepsi mikrofloru
Dobry den, aktualne mam keto dietu do 50 g ale citim se hrozne unavena, malatna a je mi zima, na zvraceni…no mam s tim skoncit a jist normalne? Nebo to prejde?