Jede někdo 24.3. do Františkových lázní?

22.3.24 11:30

Jede někdo 24.3. do Františkovy lázní?

Ahoj holky jedu teď v neděli do Františkových Lázní přes ZP. Jsem z toho dost nervózní. Nejedete někdo taky? Já budu v hotelu
Adler - tři růže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1318
28.3.24 08:51

@Michaela1812
Jake to tam je? Jedu 14.4. Nejake rady co s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.24 10:03

@Lucililika no na to jak mě tu po příjezdu přepadla depka a smutek tak hned druhý den už to bylo o poznání lepší. Mám dvoulůžkový pokoj na Třech růžích. Ale první týden to má spolubydlící odřekla takže mám pokoj sama pro sebe, ale už v neděli mi někdo přijede 🙂. Jinak já si s sebou vzala celý šatník od sportovního po společenské. Psali že v Adleru je při večeřích dress code ale brzy jsem zjistila že to není vůbec nutné. Jinak zbytečně jsem s sebou táhla ručníky.
Dopoledne chodíš po procedurách a odpo máš většinou volno. Na procházky nebo cokoli jiného. Blbý je že z těch koupacích procedur přecházíme přes venek a zatím není ani moc teplo takže jsem tady hnedka nastydla a žádný léky jsem si samozřejmě nevzala. Ale je tu dost blízko lékárna takže v pohodě. Jinak když budeš trošku kontaktní tak si tu nějaké kamarádky vždy najdeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
29.3.24 12:29

@Michaela1812
Diky. Jak je to s fenem? Na pokoji by mel byt, ale treba v tom akvaparku nevim. Ja jedu s manzele a dcerou ( 2 roky), takze to mame jako dovolenou, ale rada se i seznamim.
Takze dress code se nemusim bat?? Prave resik co manzelovi vzit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.24 07:21

@Lucililika no co se týče fenu tak na našem pokoji je ale takový hodně starý…takže já mám pro jistotu svůj.
Na Adleru dress code ne ale nevím jak je to jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
30.3.24 12:46

@Michaela1812
Diky, veznu radsi svuj.
Jeste mi rekni kolik mas procedur denne a jsou i o vikendu?? A jake ty procedury jsou? Chodis i nekam cvicit nebo da se tam cvicit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.24 17:10

@Lucililika denne 3-4 procedury někdy i 5 ale to je výjimka. V sobotu jsou taky a neděle je úplně volná. Požádala jsem doktora o jógu a tu mi napsal + Mojžíšovou ale oboje je spíš relax. Pokud chceš nějaké pořádné cvičo musíš asi sama. Co říkaly holky tak na Pawliku je fitko ale pouze pro hosty Pawliku což je škoda. Jsou tu ale také pěkně trasy na běh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
30.3.24 22:43

@Michaela1812
Tak super. Behat bych prave taky chtela :palec: A jak jinak se citis po pricedurach? Muzu se zeptat s cim tam jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.24 08:20

@Lucililika
My se snažíme dlouho o mimčo a ani po ivf to nešlo tak doktorka chtěla ať zkusím lázně.
Jinak no cítím se tak nějak furt stejně ale třeba další týden už pocítim změnu 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová