Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No, jestli tě to baví, tak si to drž. A co ty zdravotní problémy, to už je dobré nebo to máš pořád? Nebo už jíš normálně? Já na to mám názor ten, že každá jednostranně zaměřená dieta zkrátka není dobře. Když to tak vezmu, tak vždycky je nějaká módní vlna. To už byla Holywoodská dieta, dělená strava, podle krevních skupin, paleodieta, krabičková dieta a teď je holt frčí keto dieta. No a až se příjde na to, že to zase až tak moc nefunguje, tak jako to bylo u těch před tím, tak zase příjdou s něčím jiným.
Tak hlavně hodně zdraví.
@Buba mara píše: Více
Nedržím, jim kolem 200 g sacharidu za den a zadnej jojo efekt nemam..
Stáhněte si zdarma tento eBook: „Ketodieta: 19 důvodů, jak nepodlehnout klamům" zde: https://zdravestrevo-zdravyclovek.cz/zdarma/. Určitě pak pochopíte, proč se necítíte dobře a proč je dobré se na ketodietu vykašlat.
Kdepak, nektere znacky muzou obsahovat trochu antrachinonu, ty meni barvu v alkalickem prostredi, treba soda jako ingredience.
@Lenka_Hal píše: Více
Prodává se i u nás. Od této značky beru céčko, déčko a magnezko.
@VeronikaV33 píše: Více
Asi si s @Lenka_Hal nerozumíte. Ona píše o značce psylia a ne názvu další diety.
Není vůbec zač se omlouvat, já jsem neupresnila kde jsem a ani jsem nereagovala vyloženě na tebe. To spíš abych nebyla nespravedliva vůči tomu psylliu, když chyba může být v mém mixéru.
Zkusím tedy znova s těmi otrubami a tvarohem.