Dovolená bez manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
9.4.24 06:53

U nás to je naopak, jezdí manžel na 1 sám s dítětem, na 1 všichni. Pro mě to není dovolená, být sama na malé dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
9.4.24 07:05
@Lama Lama píše: Více

Tak to je úplně nejlepší, to je fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.24 07:17

Každý rok s dcerama do Egypta kvůli ekzému. Manžel nemá tolik dovolené a ani náladu na válení u moře. Odveze nás na letiště a zaplatí 😁

• Citovat
  • Upravit
3681
9.4.24 07:27
@Anonymní píše: Více

Jelikož má manžel méně dovolené než já, jezdím s dětmi každoročně i sama. Loni to bylo Thajsko na 14 dní a bez cestovky. Zabere to trochu víc času na přípravy před odletem, ale 100% se to vyplatí. Cestovali jsme tam na vlastní pěst a bylo to úžasné. Užila jsem si to já i moji dva puboši a máme nesčetně zážitků. Pokud jsi ale úzkostlivá a dopředu myslíš na to, co se může pokazit, tak to není nic pro tebe. :nevim: Já jsem od přírody nastavená tak, že případné průsery řeším, až nastanou. :mrgreen: Na letošek plánujeme Vietnam s batůžkem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
9.4.24 07:33
@Lama Lama píše: Více

Jj, kdyz mi 1-2× roka vyjde vikend, ze jsou vsichni, uplne vsichni pryc, tak otviram sampanske :lol:

• Citovat
  • Upravit
10244
9.4.24 10:07
@Anonymní píše: Více

Jezdím jak já sám s dětmi, tak žena sama s jedním nebo oběma dětmi. Je to samozřejmě náročnější, ale zároveň to dává možnost být si s dítětem blíž, takže pokud s tím doma všichni souzní, neboj se toho a vyražte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
9.4.24 10:16
@Fee-bee píše: Více

Vietnam je super :pankac: :pankac: Máme ho s klukem dost procestovaný.
Sama jsem s dítětem ještě byla mimo Evropu v Japonsku, Koreji, Kambodži, Singapuru a Malajsii.

• Citovat
  • Upravit
3681
9.4.24 10:27
@Snorlaxik píše: Více

Korea je největší sen mých dětí. Akorát jeden chce jižní a druhej severní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
9.4.24 10:32
@Fee-bee píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: my se byli podívat v DMZ, mají tam obří dalekohledy, takže můžeš šmírovat tu severní :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3681
9.4.24 12:38
@Snorlaxik píše: Více

Dobrej tip :palec:, ale to by ho asi moc neuspokojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
9.4.24 13:04

Letos potreti sama se synem, dokud jeste chce ( bude mu 15). Uplna parada. Oproti manzelovi mluvi perfektne anglicky, takze ja uz nemusim nic vyrizovat a jeste mu prekladat. Zaridi recepci, pujceni auta, restaurace, vylety..ja se jenom vezu. Vecer me posadi k baru s koktejlem. Pro me konecne relaxacni dovolena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
9.4.24 13:20
@Me Mimmix píše: Více

Tak to závidím. :oops: To je můj sen, jet jednou na dovolenou dle našich představ (tedy bez CK a bez válení se na pláži) a nemuset NIC zařizovat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.24 13:26

Byla jsem sama s triletym synem v Řecku…a byla to ta nejlepší dovolená v mém životě ❤️ takové krasne završení rodičovské dovolené ❤️ syn totálně nadšený ze všeho a ja si opravdu krásné odpocinula :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.24 13:50

Moc vám všem děkuji :srdce:

Už se moc těším :kytka: :kytk

• Citovat
  • Upravit
357
9.4.24 13:56

@Fee-bee Je to parada. Uz mi chybi ke stesti jen aby ridil :) Ta uleva od mluveni, vyrizovani a odpovidani na „Co rikaji?“ je neskutecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová