Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás to je naopak, jezdí manžel na 1 sám s dítětem, na 1 všichni. Pro mě to není dovolená, být sama na malé dítě ![]()
Každý rok s dcerama do Egypta kvůli ekzému. Manžel nemá tolik dovolené a ani náladu na válení u moře. Odveze nás na letiště a zaplatí 😁
@Anonymní píše: Více
Jelikož má manžel méně dovolené než já, jezdím s dětmi každoročně i sama. Loni to bylo Thajsko na 14 dní a bez cestovky. Zabere to trochu víc času na přípravy před odletem, ale 100% se to vyplatí. Cestovali jsme tam na vlastní pěst a bylo to úžasné. Užila jsem si to já i moji dva puboši a máme nesčetně zážitků. Pokud jsi ale úzkostlivá a dopředu myslíš na to, co se může pokazit, tak to není nic pro tebe.
Já jsem od přírody nastavená tak, že případné průsery řeším, až nastanou.
Na letošek plánujeme Vietnam s batůžkem. ![]()
@Lama Lama píše: Více
Jj, kdyz mi 1-2× roka vyjde vikend, ze jsou vsichni, uplne vsichni pryc, tak otviram sampanske ![]()
@Anonymní píše: Více
Jezdím jak já sám s dětmi, tak žena sama s jedním nebo oběma dětmi. Je to samozřejmě náročnější, ale zároveň to dává možnost být si s dítětem blíž, takže pokud s tím doma všichni souzní, neboj se toho a vyražte.
@Fee-bee píše: Více
Vietnam je super
Máme ho s klukem dost procestovaný.
Sama jsem s dítětem ještě byla mimo Evropu v Japonsku, Koreji, Kambodži, Singapuru a Malajsii.
@Snorlaxik píše: Více
Korea je největší sen mých dětí. Akorát jeden chce jižní a druhej severní. ![]()
@Fee-bee píše: Více
@Snorlaxik píše: Více
Dobrej tip
, ale to by ho asi moc neuspokojilo.
Letos potreti sama se synem, dokud jeste chce ( bude mu 15). Uplna parada. Oproti manzelovi mluvi perfektne anglicky, takze ja uz nemusim nic vyrizovat a jeste mu prekladat. Zaridi recepci, pujceni auta, restaurace, vylety..ja se jenom vezu. Vecer me posadi k baru s koktejlem. Pro me konecne relaxacni dovolena ![]()
@Me Mimmix píše: Více
Tak to závidím.
To je můj sen, jet jednou na dovolenou dle našich představ (tedy bez CK a bez válení se na pláži) a nemuset NIC zařizovat. ![]()
Byla jsem sama s triletym synem v Řecku…a byla to ta nejlepší dovolená v mém životě ❤️ takové krasne završení rodičovské dovolené ❤️ syn totálně nadšený ze všeho a ja si opravdu krásné odpocinula ![]()
@Fee-bee Je to parada. Uz mi chybi ke stesti jen aby ridil
Ta uleva od mluveni, vyrizovani a odpovidani na „Co rikaji?“ je neskutecna.