Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Netuším, co kde přesně bylo špatně, ale působí to na mě, že na všem hledáš chyby a nic ti není dobré ![]()
Mám podobný názor jako @Dahlia0409,
zakladatelce není nic dobré, na všem hledá problém a ještě neví, co vlastně chce
Jinak já nastoupila jednou do práce přes agenturu, že se zpravidla dělají 2 směny. A ejhle, od začátku se střídaly směny 3, ale byla jsem za to ráda ![]()
Já tě povzbudim. Zkus si na té práci najít pozitiva. Je to blbý, ale dneska se slušný zaměstnavatel hledá špatně. Já i dost žen v mém okolí máme také bohaté zkušenosti s tím že na pohovoru, když ptáčka lapají…A ve výsledku vše jinak a podmínky horší. Zaměstmavatelé dost hřeší na tom, že ženy v jakémkoliv věku jsou rády aspoň za nějakou práci. Pokud nejsi ze zdravotnictvi, IT nebo oboru kde je málo lidí. Přísné normy jsou téměř všude, kontrolování jestli někdo nechodí moc často na záchod…firmě jde o maximální zisk. Ale někde si i dovolili třeba neproplatit návštěvu u doktora, napsali to jako půlden deovolené nebo neplatili příplatky za přesčasy. Ale jestli umíš něco co jde na živnost, popřemýšlela bych na tvém místě. Anonym, drbu bývalé zaměstnavatele.
Já tě zklamu, ale všude bude něco. Každý zaměstnavatel má v hlavě jen zisk a zaměstnanec je pro něj pouze výrobní článek. Buď, musíš být vysoko vystudovaná a fakt umět, nebo makat rukama, ideálně řemeslo a být šikovná. Pak si můžeš diktovat i podmínky. Ideálně tedy rozjet něco na živnostenst a být sama na sebe. Ale chápu, že ne každý na toto má.
To je furt pořád něco, nikde nenajdeš nějakou práci, kde by jsi byla spokojená po všech strankách. Nikdo tě tu nenapíše: Já jsem naprosto na 100% spokojená! Zkus se zeptat pokladní na kase v supermarketu, pošťačky na přepážce pošty, nebo třeba servírky, nebo kohokoliv kam chodíš. Prostě děs-běs.
@Black94 Dělala jsem různé práce a jen jedna byla taková, že jsem po 2 týdnech odešla. A to call centrum. Brala jsem cokoliv, co bylo, potřebovala jsem práci, ale otravovat lidi fakt ne. Sama to nesnáším, když mi někdo volá.
Ale i když byla nějaká buzerace od vrchnosti, vždy se to dalo a i lidi kolem byli fajn ![]()
@Black94 píše: Více
No tak to je hloupé, protože tahle ubíjející a nezažívná práce hrozí přerůst v apatii, otupělost a nakonec i syndrom vyhoření.
Takze jsi dělala kolik hodin týdně / měsíčně?
A smlouva byla teda sepsána jak? Na kolik hodin?
Jestli tě přítel podpoří, hledej dál.
Mě loni pár měsíců po rozvodu propustili. Vždy jsem si rychle našla novou práci, ale tentokrát, asi mě ten rozvod poučil, jsem to střídala… Každý měsíc jiná práce. Celý podzim. Buď málo peněz nebo jsem to nedávala. Chtěla jsem se uživit, mít dobrý kolektiv a nějaké bonusy. V lednu už jsem byla zoufalá, slevila jsem z 1 směny na nepřetržitý provoz a jsem spokojená, mám vše, co jsem chtěla.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Smazáno na žádost