Boxuje ve spánku

2830
27.7.10 11:12

boxuje ve spánku

Ahoj, už jsem vážně zoufalá… malá mi neusne jinak než když je pevně zabalená ve velké plíně a ještě v zavinovačce… a i tak sebou hází skoro celou noc ze strany na stranu. Pokud se jí podaří vyprostit ručičku tak si pořád mydlí po obličeji, hlavě atd..už jsem vážně zoufalá.. přes den je to celkem dobré, ale v noci se nevyspíme nikdo.. nevíte čím by to mohlo být? jako uplné miminko to nedělala… myslíte že to může být druhem UM? nebo exeme? ale dělá to i když zrovna nikde exem nemá… poradte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
27.7.10 12:40

Ahoj, on exem může svědit ikdyž vidět není, zkoušela jsi dávat na noc fenistil kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
27.7.10 20:57

Malá to dělala taky, nevím jestli tak jako tvoje a i tak dlouho, ale taky sebou házela a hlavně bouchala ručičkama, hodně sebou prostě šila, nemohla jsem spát pořád jsem koukala do postýlky :-( ,ale přitom spala!Takže jsem byla taky pořád nevyspalá :-( . Nevěděla jsem jestli jí je třeba teplo nebo zima nebo jestli jí mám pořádně balit do zavinovačky i s rukama nebo dát do spacího pytle,vyzkoušela jsem všechno, když byla zabalená tak mi to přišlo ještě horší ve spacím pytli zase házela hodně nohama, nakonec spí klasicky jako my pod svojí dekou kterou jsem po stranách zastrkala za matraci, aby se nemohla odkopat a byl klid.Možná je to prostě tím, že už to nejsou spící,klidný mimča jak po narození,ale že začínají poznávat ruce a nožky a to že se prostě můžou hýbat. Myslím si, že to za pár dní přejde samo jako u nás. Vydrž!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
28.7.10 12:17

jo fenistil dáváme… je to boj no, ale dneska už to bylo celkem v pohodě.. nebo jsem byla tak unavená že jsem prostě spala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí