Bradavice u malého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
17.3.10 20:12

Ahoj,
tak jdeme zkusit ten česnek. Byli jsme na kožním, chirurgické odstranění mudr odmítla. Ty bradavice jsou na blbým místě, hrozilo by poškození šlach na prstíku a je riziko s hojením jizvy. Mohla by se přilepit a způsobit deformaci při růstu prstu. Takže přínos by nebyl žádný. Trošku podusila dusíkem, malý to zvládl, ale skoro nic se nezměnilo. Zkouším ještě homeopatika. Tak budu kombinovat. Díky za rady.
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
22.7.10 12:22

Za sebe můžu říct, že mě homeopatika pomohla na 1000%. Už sem byla zoufalá a byla to taková poslední záchrana..doporučila mi je magistra v lékárně, dokonce tím léčili nějakému chlapečkovi bradavice na obličeji a pomohlo to. Nemůžu si je vynachválit :lol:

• Citovat
  • Upravit
caroka
2.8.10 13:39

Homeopatika

Prosím poraďte mi název těch homeopatik na bradavice. Malá má poseté bříško a krk. Dusík nepřichází v úvahu. Nevím si rady. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
89
2.8.10 22:11

Ahoj, my jsme zkusili homeopatika jen podle netu a nepomohly. Dávala jsem Thuyu. Doporučovali ji v jedné diskuzi. Teď čekám na doporučení od kožní Dr, ale jdeme tam až 23.8.. Najde nám je na míru. Takže zatím neporadím. Ale písnu, až nám je řekne.
Už jsme byli i třikrát na dusíku a nepomáhá to. Je jich víc. A malý jen vidí termosku v ordinaci, už utíká.
v lékárně nám poradili ještě Acetocaustin. Volně dostupný dryák. Je to silná kyselina a maže se jednou týdně. Jenže se to nemá používat brzy po aplikaci dusíkem, takže s tím čekáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
5.8.10 07:50

…měla jsem bradavice po celém chodidle když mi bylo tak 12,13..dělalo se jich víc a víc a tím jak byly zespodu tak mi rostly jakoby dovnitř..nakonec mě bolela celá noha a působilo mi bolest vůbec plně došlápnout…babička poradila mestruační krev-pro někoho nechutnost pro mě vyléčení během dvou dnů absolutně bez bolesti…dva dny jsem byla doma a nosila na noze připláclou vložku a to celý jsme měla zabalený do igelitu,abych nedělala bordel…bradavice všechny jako zázrakem zmizely a od té doby (je mi 29) se už nikdy žádná neobjevila…ale prý to funguje jen s vlastní krví…nevím..přiznám se,že udělat se to mému synovi tak bych to možná prubla s tou svojí a vyzkoušela jestli by to nezmizelo…než ho hnát někam na vypalování apod. ale to jsem já,takže brát s rezervou a komu je to hodně ekl nedoporučuju vůbec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.11.10 13:40

Ahoj,
musím se pochlubit. Naše trápení s bradavicemi skončilo. Díky moc za všechny info, co jste mi poslaly.
Nakonec to dopadlo tak, že jsme byli cca 6× na dusíku, s malým efektem. Náš syn už se držel futer u ordinace jak viděl mudr s termoskou. V zoufalství mi v lékárně poradili homeopatika Antimonium crudum, modré balení. Každý den jsem dávala 5 kuliček. A do týdne byly bradavice fuč. Všechny. Na kožním na to koukali jak blázni.
Osobně si myslím, že nám pomohlo obojí dohromady - dusík a homeo. Navíc ve stejné době se podařilo stabilizovat astma u Vítka, tak imunitní systém zapracoval pořádně. Potvrdila mi to i mudr na imunologii, že to mohlo souviset.
Ještě jednou díky za rady, V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
14.5.15 14:46

@VendulaB. Ahoj Vendulko, pročetla jsem celou diskuzi. Zrovna nás trápí také bradavice na plosce nohy u 20měsíční dcerky. Má takovou tu s černým puntíkem, měli jste ji také? Nebo který typ bradavičky jste měli (pokud si ještě pamatujete). Hledám tady rady, jak na ní. ABych s dcerou nemusela na vypalování. Na kožní půjdeme, ale teď tam nejsou, tak hledám rady na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.5.15 18:34

Ahoj, já už si ten typ nepamatuju. Ale všem radím homeopatika. Pokud ji nemáte dlouho, zkuste. Jsou volně dostupné v lékárně. Než se dostanete na kožní, zkuste to. Syn měl nejdřív jednu bradavičku, pak dvě a rozsévalo se to. Manžel měl také na plosce a zmizela. Tak uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
14.10.15 20:10

Prosím, co koupit pro začátek v lékárně na bradavice pro 6ti letého prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
14.10.15 20:22

@Osmanka Byli jste u lékaře? Naše malá měla mullusky-jsou virového původu, bojovali jsme s nimi rok (vyškrabávání, nějaká vodička na předpis) a nakonec stačilo podpořit imunitu a po dvou měsících se samotné ztratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
14.10.15 20:28

Nene, dnes jsem na to přišla. Měla jsem pocit, že jsem slyšela, že už něco se dá koupit, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Nevím, zda to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.10.15 21:20

Přípravky z lékárny nám dělají problém v tom, že ne vždy se dají nanést jen na bradavici, většinou steče i kolem a to syna pálí…nejúčinější je naložit česnek do octa tak min. na 3 dny a pak na noc kolečko uříznout a zalepit náplastí, bradavice nám zčernala a upadla, ale jsou místa jako třeba na kloubech u ruky, kde to moc dobře nejde aplikovat, tak s tou chodíme na dusík, ale ne na takové to drastické vypalování, ale je to nějaká bombička a teď půjdeme po 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.10.15 22:45

@Osmanka dneska jsem kupovala Kolodium Forte, je to dost vychvalované.. uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.10.15 19:09

@martina.se používáme taky, tam vidim problém, že se nevyloupne celá bradavice ale vždy jen kousek zezhora. Jinak kolodium mi pomáhá na suchý kotník, mám jeden kotník hrozně suchej až hroší kůže nechápu proč jen jeden a když to kolodiem potírám, tak se ta suchá kůže krásně sloupne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.10.15 06:33

@luc31 já doufám, že to zabere, kluk to má na blbém místě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie