Bradavice u malého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
16.10.15 19:27

@martina.se tak dej pak vědět, my dneska jelina vypalování a dr. Tam nebyla, tak začnu taky mazat kolodiem, kluk má na kloubů a 2 pidi na prstikach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.9.22 15:49
@VendulaB. píše:
Ahoj,
musím se pochlubit. Naše trápení s bradavicemi skončilo. Díky moc za všechny info, co jste mi poslaly.
Nakonec to dopadlo tak, že jsme byli cca 6× na dusíku, s malým efektem. Náš syn už se držel futer u ordinace jak viděl mudr s termoskou. V zoufalství mi v lékárně poradili homeopatika Antimonium crudum, modré balení. Každý den jsem dávala 5 kuliček. A do týdne byly bradavice fuč. Všechny. Na kožním na to koukali jak blázni.
Osobně si myslím, že nám pomohlo obojí dohromady - dusík a homeo. Navíc ve stejné době se podařilo stabilizovat astma u Vítka, tak imunitní systém zapracoval pořádně. Potvrdila mi to i mudr na imunologii, že to mohlo souviset.
Ještě jednou díky za rady, V.

Zdravim :)
Vim, ze je to stara diskuze, ale snad se mi nekdo ozve. Jakym zpusobem se ty homeopatika malemu diteti davaji? Vsude pisou neco jineho. Boiron mi odepsal po peti kulickach rozpustit ve vode a vypit. A sestricka znama, ze jen dve kulicky v jedne dcl a davat jen dve lzicky, vic ne.
Dekuji moc predem za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.26 08:04

Já jsem jako díte měla bradavicemi olezlé ruce na loktách. Bylo to hrozné…nezabíraly ty potírací roztoky, ani vyškrabovani dusíkem. Jediné co mi pomohlo bylo zajit na imunologii a začít ten problém řešit celkově. Nasadili mi léčbu isonoprinosine a bradavice mizeli. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6107
5.5.26 08:26

Ahoj, my jsme všechny děti zbavili bradavic díky EndWarts. Ale musí to být pero, ne roztok. A ani ne to zmrazující. Poradila nám sestra na dermatologii, že po koupání máme přiložit pero na bradavici a 3 až 5 vteřin držet. A tohle dělat obden. Synek měl opravdu velkou a ošklivou na ruce, měl tam i několik dalších už středně velkých - a nemá tam nic. Ale musí se dodržet postup, nejdříve koupání a pak aplikace. Na krabičce bylo napsané aplikovat 1 za týden. Kdepak, obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.26 20:49

@Modesta Ahoj, zkusíme to pero, syn 9 let má jednu velkou na palci u nohy. Po kolika aplikacích se začalo něco dít? Ona taky nějak odpadla nebo jaký byl ten průběh a kdy byla úplně pryč? Nic se vám nevrátilo?
Děkuju moc za radu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.26 21:11

@Modesta A ještě proč ne ten roztok?

• Citovat
  • Upravit
79971
21.6.26 21:14
@Anonymní píše: Více

já jsem na dceru používala ten roztok právě, v něm je maličký štěteček, doktor říkal, že to bude trvat velmi dlouho, než se bradavice zbaví, protože byla zanedbaná dlouhodobá, stačilo 5 ošetření a bradavice byla prostě pryč, jak odpadla nebo co, nevím, prostě byla pryč
po prvních ošetřeních se tam objevily takové černé tečky maličké, to jsou prý kořeny té bradavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.26 21:18

@stinga Po pár ošetřeních tím perem obden? Zkusíme to. Díky!

• Citovat
  • Upravit
79971
21.6.26 21:21

ne, my jsme měly roztok a ošetřovala jsem jednou za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.26 21:30

@stinga Jo už rozumím, děkuju

• Citovat
  • Upravit
79971
21.6.26 21:31

není zač, přeji úspěšný boj s bradavicí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6107
22.6.26 13:16

Ona nám sestra doporučila to pero. Měli jsme i roztok, ale ten nám nepomohl. Ale klidně to s ním zkus.

Bradavice se nevrátily, už jsou to 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.26 13:18

@Modesta děkuju!

• Citovat
  • Upravit
117
28.6.26 11:40

My jsme ty pera zkoušeli taky, dokonce víc druhů, ale u nás teda úplně bez efektu. Nakonec nám nejvíc zabralo Eneo Kolodium Forte. Zabírá to podobně jako ten Verrumal co je na recept. Dá se normálně koupit v lékárně a přišlo mi, že fungovalo o dost líp než ty různý pera a vodičky. Jen jsme to poctivě mazali podle návodu a přelepovali náplastí, ať se to zbytečně neroznáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí