Sab Simplex a probiotické kapky – je možné kombinovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
168
12.2.10 19:14

SAB-SIMPLEX + PROBIOTICKÉ KAPKY

Ahoj holky,
prosím vás.. myslíte,že můžu kombinovat probiotické kapky se sabíkem? Máme doma i babycalm. Máte někdo zkušennost? Máme BIO-GALA :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
12.2.10 19:34

Urcite,ja kdyz jsem byla s malym v nemocnici(ve 2mesicich),tak jsem mu davala sab i probioticke a mela jsem to schvaleno,ja mu je davam teda zvlast,ale sestricky mu je nasupaly dohromady na jednu lzicku,ted davam misto Sab,ten Baby calm.Jinak mam kamaradku,zaslouzilou maminu,ktera dava pres den Lefax-tj podobne jak Sabsimplex a na noc Baby calm.Asi to sama poznas jak kombinovat,ale ublizit mu to nemuze.Akorat pozor pri vetsich davkach-Sab nas trosku ucpal.Probiotika by mely stolici upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.2.10 20:03

Ahojky, tak nám už v porodnici poradili kombinaci Probio kapky + BabyCalm. Nejdřív jsem dávala jen Probio, říkala jsem si, co kdyby to stačilo, ale nestačilo. Takže jsem přidala i ten BabyCalm a bylo to opravdu znát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.2.10 20:16

A jak často se to má dávat? Před každým kojením? Malý má 8 týdnů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.2.10 20:37

Dá se kombinovat všechno, ale u nás bylo všechno na nic. Vlastně ne, Babycalm mu chutnal, takže to pomáhalo na akutní hysterické záchvaty pláče, kdy řval tak, že byl k neuklidnění, ani dudlík v puse necítil. Pak jsem kápla 3 kapky Babycalmu, to mu zachutnalo, přestal chvíli řvát, zaplácla jsem dudlíkem a pak dělala další akce na „léčbu“ prdů.

• Citovat
  • Upravit
16694
12.2.10 20:42

Jak často? Podle potřeby. Nás trápili prdíky fest, takže jsem dávala před každým kojením. Občas jsem zkusila dávat ob-kojení a pozorovala, co se stane a podle toho se zařídila (několikrát jsem se vrátila k původnímu, pak už jsem takto postupně omezovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
12.2.10 20:43
neczuz píše:
Dá se kombinovat všechno, ale u nás bylo všechno na nic. Vlastně ne, Babycalm mu chutnal, takže to pomáhalo na akutní hysterické záchvaty pláče, kdy řval tak, že byl k neuklidnění, ani dudlík v puse necítil. Pak jsem kápla 3 kapky Babycalmu, to mu zachutnalo, přestal chvíli řvát, zaplácla jsem dudlíkem a pak dělala další akce na „léčbu“ prdů.

podepisuji se - do pismenka
Kapickam Baby calm jsem jeden cas rikala „kapicky proti plakani“ - do cca 2 mesice zabiraly okamzite, byt tak sotva na minutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
12.2.10 20:59

Souhlasím - já do broučka cpala vše - sabky, baby calm i probio a vše k ničemu :twisted: Na prdy trpí dodnes a a nepomáhá fakt nic - odejdou když se začne pořádně hýbat, takže v noci je to občas do teď děs :twisted:
No fakt nechápu, že konečně někdo nevynalezne něco pro mimi co zabera a hned :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.2.10 21:06

Já taky cpu do maličké sabky, baby calm i probio kapky. Ale zdá se mi, že po těch probio kapkách je to ještě horší. Nemáte někdo podobnou zkušenost??? Maličká strašně prdí, tolik je v ní vzduchu, že nechápeme, ale neulevuje se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.2.10 21:19

Mi používáme probio a lefax,po probiu se nám to hodně spravilo,už nemáme prdíky večer,jen ráno se trochu kroutí a to pomůže trubička do zadečku a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.2.10 15:38

zdenulina - taky mám ten samej pocit, že po probio kapkách je to ještě horší…malýmu na prdíky taky nic nezabíra, vyzkoušela jsem sabíka, babycalm, probio, lefax a nic..pořád se kroutí..přes den se to ještě dá, protože se hýbe, ale v noci to je děs…chudáčkovi když trošku zmáčknu bříško, tak to z něj hned vystřelí…taky nechápu kde se ten vzduch v něm pořád bere :-( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.2.10 20:28

Používáme (od třetího týdne) Probio kapky, Sab simplex jako kapičky na dudlík na uklidnění. Problémy vůbec nemáme, ale spíš si říkám, že asi máme velkou kliku, že na to Jakub prostě netrpí a prdí furt nonstop.
Ale asi zkusím (jako uklidňovák) ten Baby Calm, je to asi menší svinstvo, že ? Koukala jsem na příbalovej letík Sabu a je tam sacharin :cry: Tak asi radši zkusím ten Baby calm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.2.10 21:20

Loli ahoj!! :-D Jo, baby calm jsou čistě přírodní kapky. Takže lepší než sabky. Moje první dcerka na prdíky vůbec netrpěla, zato Lucinka - to je katastrofa. Když nespí, tak pořád brečí a brečí. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.2.10 21:21

Pethul, mě připadá, že ty probio kapky jí snad tvoří v bříšku ještě víc vzduchu. Nevím, jestli je to možné, ale je to na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.2.10 22:08

zdenulina - no mi to taky tak přijde…když malýmu masíruju bříško, tak cítím jak kdyby mu to uvnitř perlilo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí