Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím máte někdo zkušenost, že by mělo dítě infekční průjem i když průjem nemá?
Mě před chvíli volali z hygieny, že malá má infekční průjem a nějak nechápu jak je to možné, když průjem nemá vůbec.
![]()
Ahoj, takhle mi jednou volali z hygieny, ze mam salmonelozu, a taky zadny naznak nemoci. Proste jsem byla jen bacilonosic a mala je budto taky nebo u ni nemoc teprve propukne, coz Vam urcite nepreju a doufam, ze se tak nestane. To jsem asi nic moc neporadila, vid? Tak hlavne at je co nejrychleji zase fit.
Hmm, no mě to nějak nesedí, no paní říkala že zavolá dr. zda nedošlo k nějaké záměně a když nezavolá zpět, tak že to je prý ok.
Jen teda furt mi to vrtá v hlavě, infekční průjem, doma všichni zdraví, nikdo průjem nemá to je divné ne? ![]()
No já tehdá byla taky v šoku, protože přesně jak píšeš, doma nikdo nic, já nic, možná tenkrát došlo také k záměně, to mě ani nenapadlo. Tak jsem se možná léčila zbytečně a nic mi nebylo.
![]()
No paní z hygieny zatím zpět nevolala, tak doufám že to byla jen nějaká chybí, příští uterý mám nastupovat s dcerami do lázní, tak že pokud by se potvrdil ten inf. průjem tak můžu asi do p.....
Když nevolá tak nejspíš bude vše ok, tak držím moc palet ať do lázní v pohodě můžete.