Miminko má náhle zapáchající moč - poradite??

stildu
9.2.10 14:54

Smrdi moc-poradite??

Hezke odpoledne maminky,
Mam takovy dotaz…nez pujdu k Dr.Nase dcera je od narozeni lecena na stitnou zlazu-pozit.screaning v porodnici-,ale nastesti je zatim vse bez komplikaci,je az na mensi prilezitostne rymy,zdrava.Min.tyden prodelala rotavir.infekci,kterou chytila od bratra-ten to donesl ze skolky.Nyni cca 4dny od infekce ji zacala dost smrdet moc,plena po pocurani.Nikdy jsem to nepostrehla,ale rano,kdyz jsem ji menila plenu z noci,ten zapach me uplne zasahl.Rikala jsem si,ze to bude tim,ze je ta moc stara z noci,ale zapach je stale.Nevim,jak bych to popsala,smrdi to,cpi,jakoby kdyz je stary clovek pul dne pocurany…Prvni,co me napadlo,je cukrovka…ani nevim proc.Genital ma klidny,zadne zcervenani,takze zanet vylucuji…Setkala jste s necim podobnym nektera,prosim?Jsem z toho mirne vykolejena,ale zase bych nerada neco zanedbala.Dcera je dost Dr hlidana,kvuli te sve diagnoze.Diky za reakce!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3086
9.2.10 15:13

Jéje, neporadím co se týká dítěte. Ale z vlastní zkušenosti vím, že když mi hrozně páchla moč, měla jsem zánět a Dr. tvrdil, že zápach moči je způsobenej rozkladem baktérií. Určitě bych to řešila s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stildu
9.2.10 15:30

Mysanku diky za reakci a gratuluji k miminecku!

• Citovat
  • Upravit
89
9.2.10 16:34

Ahoj,
kamarádka měla s dcerou podobné obtíže a byl to zánět močových cest. Jinak se to neprojevovalo, jen zápáchala plínka a barva byla tmavší. Malá byla celkem v pohodě. Při zánětu nemusí být podráždění zvenku. Určitě bych zavolala mudr.
držím palce, V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.2.10 17:20

brala léky?

Já měla zkušenost, když bral malej nějaký léky v nemocnici, chytil tam nějaký bacil a do kanyly mu dávali léky na to. NEvím jaké, ale myslím, že se taky báli těch rotavirů. Byli jsme tam kvůli něčemu jinému, ale jak dostal teplotu a průjem a rýmu, tak mu nasadili léky a taky mu strašně zapáchala moč. Sestřičky mě uklidnily, že to jsou ty léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.2.10 18:06

ahoj moje dcerka mela taky zapachajici moc asi mesic, a pak i teploty a mela zanet ledvin!!! resila bych urcite s dr. a vzala s sebou moc ke kontrole.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.2.10 19:44

ahojky, no není to moje zkušenost, ale kamarádky - spíš se přikláním k té cukrovce. Ale nestresuj se a hlavně co nejdřív k doktorce. Radši 10× zbytečně, než jednou něco zanedbat. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
9.2.10 19:57

Stildu - děkuji :kytka: Snad to bude s malou v pořádku. Ono by se zánět z prvu neprojevoval ani teplotou a pokud vyloženě dítě neumí říct, že ho něco bolí, tak se to dost těžko pozná. Přítele syn se takhle dostal k zánětu ledvin, když byl hodně maličký. Držím moc palečky, ať je to dobré!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stildu
9.2.10 20:03

Dusinky,dekuji vsem za reakce,dcerce teprve bude rok,takze je to o to horsi…ale jak jsem to tady cetla,vzpomnela jsem si,ze kdyz jsem mivala zanety ledvin ja,ta moc smrdela uplne stejne.Pokousela jsem se odchytit moc,ale zatim bezuspesne,tak snad rano,abychom mohly hned k Dr.Dcerka mela ted vecer 37.teplotu,tak se v tele asi neco deje.
Diky vse a prijemny vecer!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3086
10.2.10 20:39

Teplota kolem 37 stupňů by odpovídala tomu zánětu, ale nemusí to tak být. Tak ať to dobře dopadne! Jestli se zde ještě mrkneš, dej vědět, jak to s dcerkou dopadlo. Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí