Průjem při angíně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
8.2.10 09:41

průjem při angíně

Ahoj, mám dotaz..od pátka jsme měli teploty kolem 39 a nešly nám vůbec srazit…zjistili jsme že má prcek angínu a tak bereme Panadol sirup, Nurofen čípky a na tu angínu Ospen 400…po třech dnech už je teplota nižší ale objevily se průjmy, což by mělo být prý normální…ale zdá se mi to nějak často…nemáte s tím někdo zkušenosti? dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
8.2.10 09:45

Ty průjmy jsou od těch antibiotik, alespoň já mám takové zkušenosti. Trochu pomůže současně dávat nějaká probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.2.10 09:50

o to jsem taky slyšela…zkusím to…a jíst by asi taky moc neměl, co? No, on ani nemá na nic chuť..ale přece jen něco by sníst měl… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
8.2.10 09:57

No při průjmu by neměl moc pít mlíko, jinak jíst může, nejlepší na průjem je mrkev, rýže, suché pečivo…ale když jsme tenhle problém měly my tak malá nechtěla jíst vůbec nic, chuť měla jedině na to mlíko, tak jsem jí ho dávala, neměla jsem to srdce jí ještě k tomu všemu mořit i hlady…průjmy byly více či méně po celou dobu braní ATB, je fakt že po těch probiotikách to bylo lepší, ale úplně v pohodě taky ne. Nejspíš se s tím nic moc udělat nedá. Hlavně ať hodně pije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.2.10 09:59

Ahoj, Tomáš taky míval u Ospenu průjem, když byl menší. Zkus dávat dietnější stravu - třeba banán, suché brambory, rohlíky a tak. Ale jestli je to z těch antibiotik, tak by to mělo brzy přejít. Ať vám je brzy líp. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
8.2.10 12:02

Ahoj!My jsme taky byly nedávno nemocní a dostali jsme Ospen. Několikrát denně byl Matýsek prokakanej, měl to až u kolen a to doslova. Probiotika jsme ale brali (Nutrolin-B) Ale brzy se to srovnalo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
109
9.2.10 08:43

díky za rady! :huban: to jo, to je pravda, že to malej měl taky až u kolen!!! :-D Pokusila jsem se mu dát vypít Smectu ale nechtěl to ani vidět..zkusili jsme banán, jablíčko a piškoty a druhý den už byl bobík na světě..už žádná srajdička! s průjmem jsme se potýkali poprvé, takže ted už budeme příště vědět, co a jak..ještě jednou dík za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí