Dieta při průjmu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16694
8.2.10 12:25

co při průjmu?

Luky už má 5. den průjem.Po konzultaci s doktorkou užíváme Smectu a Biopron, avšak průjem se zlepšuje jen pomalu. Do teď jsem ho raději víceméně kojila a měl jen v poledne kuře s rýží a mrkví. Napadlo mě, že by jogurt dopolko a banán odpolko vadit neměl, nebo se pletu? Dnes jsme byli na výtěru, ale řešili jsme i jiné věci, proto jsem se zapomněla zeptat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
8.2.10 12:38

Nejsem si jistá tím jogurtem… Ale může třeba nemaštěnou bramborovou kaši, rýžovou kaši, banán, mrkev, jablko. V lékárně prodávají přímo kaši proti průjmu, je to tuším od Nesté - rýžová s mrkví. Docela ujde i chuťově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.2.10 12:44

Ahoj,

tento dotaz tu proběhl už několikrát. Zkus kouknout na toto nebo na tuto diskuzi .
Ten jogurt bych určitě nedávala, kysané výrobky naopak stolici změkčují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
8.2.10 12:45

nejjistější je mrkev,borůvky a rýže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
8.2.10 12:48

ahoj,nám zabírá vždy Hylak-kapky :palec: a žádné mléčné výrobky :kytka:
at je brzy Lukymu dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
8.2.10 13:03

Ahoj, jogurt rozhodně ne. Spíš nemléčné kaše, mrkev, banán, borůvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.2.10 21:14

tak jsem zkusila snad vše zde vyjmenované a Lukáš to vyřídil za mě. On prostě teď cokoliv odmítá (i to kuře-rýže-mrkev do něj nacpu jen pár lžiček) a to mi papal hezky. Že by ho dokázal průjem takhle znechutit? Jsem z toho už nešťastná, celý den bych ho mohla jen nosit, protože mu opravdu není dobře, takže je hrozně plačtivý, do toho zuby, ty mu nepřidají a v noci spal vždycky hrozně, tak teď je to ještě horší.Už není klidnější ani u mě v posteli a navíc to noční přebalování, když se pokaká, ho vždycky vzbudí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
8.2.10 21:32

Kakika, pokud se to nelepší, tak bych zašla znovu za doktorkou, vím že maloch měl na silnější průjem Enterol :nevim: hlavně teda ať pije, to je nejdůležitěší, protože přichází o tekutiny. Přeju ať jste brzo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.2.10 08:07

Průjem se pomalinku lepší, ale mladík je z toho prostě protivný. Enterol nám vůbec nezabírá a dr. povídala, že pak je nejsilnější ta smecta. U dr. jsme byli včera, no,řešili jsme hlavně, jestli ve čtvrtek nastoupíme do nemocnice na plánované vyšetření. Teď se to všechno nějak sype, čekáme na to měsíc, nervy už mám z toho na pochodu a když už by to konečně mohlo být za námi, tak mi Luky onemocní :-( Už aby bylo aspoň teplo, protože tahle vleklá zima na náladě moc nepřidá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí